Kiderült hogy a feleségem szeretőt tart. Hogyan rakhatom ki a lakásból hivatalosan?
ma 18:01
Azért én dolgoztam meg keményen!!Mind amelett mindene meg volt úgy hogy nekem ne oszd az észt olyanról amiben nincs bele látásod!!Köszöntem
Úgy, hogy elválsz tőle és felezitek a teljes vagyont, amit házasság alatt szereztetek. teljesen mindegy, hogy te mennyit güriztél (szerinted), mert a házasság alatt szerzett vagyon közös. Az ingek ugye, nem maguktól modótak ki, vasalódtak ki, az étel sem magától főtt meg...szóval fölösleges itt pitiánerkedni a pénzeden.
Más út nincs, mert ez nem a XIX. század vagy a XX. eleje, hogy a hűtlenség miatt kidobhatod egy fillér nélkül az asszonyt.
És mielőtt dührohamot kapsz, gondolkodj el azon, hogy mi vezethetett addig, hogy a feleséged egy másik ember karjaiba menekült. Tudod, a közhiedelemmel ellentétben a nőknek csak egy kis százaléka csalja meg a párját/férjét/pasiját azért, mert unatkozik vagy viszket az alfele.
Legtöbbször az van a héttérben, hogy ÉRZELMILEG piszokul el van hanyagolva, és lelkileg magányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!