Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert viselkedik igy velem?...

Miert viselkedik igy velem? Lesz ez meg maskepp valaha?

Figyelt kérdés

A parommal 3 es fel eve vagyunk egyutt! Nagyon ketsegbe vagyok esve a viselkedese miatt! Most varjuk az elso kisbabankat! Kb ket honapja alakult ki nala ez a dolog! Szinte rendszeres, hogy a hetvegeken nagyon csunyan osszeveszik velem, nyomdafesteket nem turo dolgokat mond ram! Mindenert engem hibaztat, pl a multkor megbuntettek a parkolasert, akkor azt mondta, hogy ha o nem figyel oda semmire, akkor ... VAGY: most tappenzen vagyok a terhesseg miatt, ami nem fizet vmi jol, erre meg azt vagta a fejemhez, hogy semmi hasznom nincs ebbe a kapcsolatba, csak pluszkoltseg vagyok! Konyorgom 7 honapos terhes vagyok!

Mindig is lobbanekony termeszete volt, de ez mar ugy erzem tulzas! Okot nem tud mondani, hogy miert ilyen velem! Persze utolag mindent megban! Azt mondja szeret, de most nincs rendben nala vmi, es o se tudja mi a baj!

Teljesen kikeszultem, tanacstalan vagyok, elhagyni csak a legvegsobb esetben akarom, mivel szeretem meg! Mit tegyek??? A legrosszabb, hogy kulfoldon elunk, es azt sem tudnam, hova mehetnek!

2008. jún. 17. 15:18
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Bizony sokaknak igaza van abban, hogy most kell sürgősen cselekedned, mert sajnos ez magától nem változik meg. És méghozzá komoly döntést kell hoznod. Persze nem feltétlenül az elhagyásra gondolok, de ha muszály akkor azt is. Sajnos ezt tapasztalatból mondom. Az én férjem is így kezdte. Két gyereket szültem neki, de végig azt vágta a fejemhez, hogy csak otthon meresztem... nem vagyok képes elmenni végre dolgozni. (Akkor volt 2 hónapos a második gyerekem.) Ja és mindenbe belekötött, amibe csak lehetett. És én túl gyenge voltam, hogy időben cselekedjek. A gyerekeim is szenvedtek, azt kérték már a végén, hogy legyen nekik másik apukájuk. A vége válás lett, de úgy érzem, hogy most kezdünk végre nyugodt életet élni a gyerekekkel.

Szóval időben kell cselekedni, hogy ne fajuljon el ennyire. Muszály komolyan beszélnetek. Ez nagyon fontos.

A gyereknek is!!!!

2008. jún. 17. 20:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom az esetedet! Remelem minden rendezodik korulottetek! Adok neki egy kis idot, nem sokat, 1-2 hetre gondoltam! Ha tovabbra sem vesz vissza, akkor lepek! :-( Bar nem szivesen! Sajnos nem tudom elviseni a hangulatvaltakozasait! Sokszor elgondolkodok, hogy normalis-e!
2008. jún. 17. 21:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani,de közösen vállaltátok a gyereket?Lehet,hogy az nyomasztja ezentúl nem lesz minden úgy mint eddig.Fél a felelősségtől,nem Ő lesz az első...stb.Viszont a gyerek biztonságát ne kockáztasd azzal,hogy otthagyod,ha nincs hova menned pláne külföldön.
2008. jún. 22. 22:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek. Ugyanebben a szituációban vagyok én is, csak én már a második babát várom. A párom néha úgy bánik velem, mint a lábtörlőjével. Én erősen gondolkodom azon, hogy kiszállok ebből a kapcsolatból. Neked viszont nem tudom ezt ajánlani, mert ahogy írtad, nem tudnál hova menni. Mi a saját házamban lakunk, bármikor mondhatom neki, hogy lehet költözni. Neked viszont szerintem segítséget kell keresned, mert nem tartom valószínűnek, hogy a dolog változzon. Nálunk ez úgy volt, hogy amikor a baba megszületett, és ő anyagilag kicsit rendbe jött, akkor okés volt minden. Amikor megint kezdtek összecsapni a fejel felett a hullámok megint kezdődött minden előről. Szülők, barátok nem tudnának segíteni? Nekik szerintem azonban csak akkor szólj, ha véglegesen eldöntötted, hogy Te ezt tovább nem vagy hajlandó eltürni, mert utána nem fogják megérteni, ha a segítségüket kérted, akkor miért táncoltál vissza.
2008. jún. 25. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!