Miert viselkedik igy velem? Lesz ez meg maskepp valaha?
A parommal 3 es fel eve vagyunk egyutt! Nagyon ketsegbe vagyok esve a viselkedese miatt! Most varjuk az elso kisbabankat! Kb ket honapja alakult ki nala ez a dolog! Szinte rendszeres, hogy a hetvegeken nagyon csunyan osszeveszik velem, nyomdafesteket nem turo dolgokat mond ram! Mindenert engem hibaztat, pl a multkor megbuntettek a parkolasert, akkor azt mondta, hogy ha o nem figyel oda semmire, akkor ... VAGY: most tappenzen vagyok a terhesseg miatt, ami nem fizet vmi jol, erre meg azt vagta a fejemhez, hogy semmi hasznom nincs ebbe a kapcsolatba, csak pluszkoltseg vagyok! Konyorgom 7 honapos terhes vagyok!
Mindig is lobbanekony termeszete volt, de ez mar ugy erzem tulzas! Okot nem tud mondani, hogy miert ilyen velem! Persze utolag mindent megban! Azt mondja szeret, de most nincs rendben nala vmi, es o se tudja mi a baj!
Teljesen kikeszultem, tanacstalan vagyok, elhagyni csak a legvegsobb esetben akarom, mivel szeretem meg! Mit tegyek??? A legrosszabb, hogy kulfoldon elunk, es azt sem tudnam, hova mehetnek!
Bizony sokaknak igaza van abban, hogy most kell sürgősen cselekedned, mert sajnos ez magától nem változik meg. És méghozzá komoly döntést kell hoznod. Persze nem feltétlenül az elhagyásra gondolok, de ha muszály akkor azt is. Sajnos ezt tapasztalatból mondom. Az én férjem is így kezdte. Két gyereket szültem neki, de végig azt vágta a fejemhez, hogy csak otthon meresztem... nem vagyok képes elmenni végre dolgozni. (Akkor volt 2 hónapos a második gyerekem.) Ja és mindenbe belekötött, amibe csak lehetett. És én túl gyenge voltam, hogy időben cselekedjek. A gyerekeim is szenvedtek, azt kérték már a végén, hogy legyen nekik másik apukájuk. A vége válás lett, de úgy érzem, hogy most kezdünk végre nyugodt életet élni a gyerekekkel.
Szóval időben kell cselekedni, hogy ne fajuljon el ennyire. Muszály komolyan beszélnetek. Ez nagyon fontos.
A gyereknek is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!