Ez beleavatkozás- keverés egy rokon életébe? Csak akartuk, hogy tudjon róla
Mentünk hozzájuk tesómmal, mert valamit el kellett hozni, a barátnője volt csak otthon és az expasija. (gyerekük van elvileg érte ment, csak aludt a kicsi és nem akarták felkelteni) A csaj egy törölközőben jött ki - tényleg vizes volt, hajat is mosott - az expasija közben a kanapén feküdt, tv-t nézett. Kicsit meglepődtünk azért a dolgon. Én nem akartam kavarni, mert lehet tényleg ártatlan dolog volt, legalábbis egyik sem jött zavarba, bemutatta, szóval valamilyen szinten én elhittem volna a dolgot. Tesóm viszont azt mondta elég naiv vagyok. Végül elmondta rokonunknak, hogy mi volt. Erre a rokonom anyja kiakadt, hogy mi miért kavarunk, tesóm mindig ilyeneket csinál. Később mondta édesanyánk, hogy náluk ez a "módi" összejárnak, mindenki jóban van mindenkivel. Ezt tesóm nem tudhatta! Szerintem általában azért nem szokás egymásnál fetrengeni szakítás után.
Hülyeség volt beleavatkozni? Nem lehet megérteni hogy csak a jó szándék vezérelte? (jobb félni, mint megijedni)
Szerintem is kavarás és pletykálás.
Amúgy meg most kapcsolatban vannak mással? Ha nem, tehát nem csaltak meg senkit, akkor aztán végképp semmi közötök ahhoz, hogy összejöttek-e egy kis etyepetyére, vagy csak ártatlan találkozás.
Ha pedig megcsalták a párjukat, akkor sincs hozzá közötök.
Lehet nem kellett volna beleszólni, de nem akartuk hogy megszívja esetleg!
Elvileg nem volt titok, mint írtam utólag megtudtuk, hogy átjárnak egymáshoz, szóval akár a rokonom is otthon lehetett volna akkor is ott fetreng, de nem tudhattuk, hogy baráti a kapcsolatuk (elvileg)
"de nem akartuk hogy megszívja esetleg! "
A pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve.
A gyerek simán aludt, nem akarták felkelteni, a csaj ment valahová, ezért készülődött - ezt mondta akkor. Persze lehet igaz, mint írtam én "bevettem" elsőre, utána tesóm ültette el a bogarat a fülemben.
De tényleg mindegy mi mit gondolunk, vagy mi az igazság!
A lényeg, hogy csak segítő szándékkal szólt tesóm. Mert mi van ha pár hónap múlva kiderül, hogy együtt vannak, akkor mondjuk, ja tényleg, mikor felugrottunk is ott feküdt a pasi.. Akkor az lenne a baj, hogy nem szóltunk!
Senkinek semmi köze hozzá, hogy más mit csinál. Még jó szándékkal sem, ezt hívják sz@rkavarásnak.
És igen, mindenki jóindulattal avatkozik be mások életébe... Most nézd meg, mi lett a vége.... Ne szólj szám, nem fáj fejem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!