Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Heti 2 alkalom fix program...

Heti 2 alkalom fix program sok egy apukának? Nők, ti hogy tolerálnátok?

Figyelt kérdés

Céges nyelvtanfolyam, majd utána vacsora néhány munkatárssal valamilyen gyorsétteremben.

10-11 körül ér haza.

Nő is dolgozik, 2 gyerek van.

2013. máj. 14. 18:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
52%

20

Erős férfinek 2 nap, gyenge gyámolitásra szoruló nőnek 3 nap jár:DD Igy egálba kerülnek az erőegyensúlyok:DD

Nem de bár?:DD

2013. máj. 14. 20:40
 22/26 anonim ***** válasza:
67%

hát szerintem ezt nagyon sok nő nem csak heti két nap csinálja így,egyedül...Apuka műszakban dolgozik,vagy sokáig és a gyerekek már alszanak,stb....

Én amúgy abszolút tolerálnám...Volt egy időszak mikor heti négyszer jártam konditerembe kb két órákra...A férjem egyáltalán nem nehezményezte,pedig egy kicsi gyerkőccel hagytam itthon(8hónapos korától jártam el..)

2013. máj. 14. 21:37
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez igazából egy napnak tűnik és az egyik nem is szórakozás.

Nekünk három gyerekünk van, én is dolgozok. Én heti kétszer járok aerobikra, fél 5ig melózok, 5-6 van, szóval fél7 kor esek haza hétfőn is és csütörtökön is. Hétfőn váltjuk egymást a férjemmel, mert 7re megy kosarazni, utána ők is beülnek sörözni (nem gyorsétterembe, hanem kocsmázni :D) Ő is 10-11 körül jön haza. Én úgy kéthetente ülök össze a barátnőimmel egy este.

Ha úgy vesszük nekem van hogy heti 3 fix programom van. Mégsem haltunk bele. Vagyunk eleget együtt is, a gyerekekkel is.

Ezt nem tolerálni kell, hanem HASONLÓ GONDOLKODÁSÚ PÁRT KELL VÁLASZTANI :)

2013. máj. 14. 21:56
 24/26 anonim ***** válasza:
25%

21

oké de akkor verem a nőt mert én vagyok az erősebb

2013. máj. 14. 22:41
 25/26 anonim ***** válasza:
20 voltam
2013. máj. 14. 22:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Műbalhé.
2013. máj. 19. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!