Egy apának lehet két egyforma nevű fia?
Röviden: a páromnak egy korábbi kapcsolatából van egy fia aki az anyukája vezetéknevét viseli de a párom keresztnevét, egy hónap múlva megszületik a közös kisfiunk akinek szintén szeretnénk az apukája nevét adni.
Valahogy így:
Nagyfiú: Kovács Péter
A kicsi: Tóth Péter
A nagyfiú nem tartja az apjával a kapcsolatot. Szerintetek ez a fajta névadás megoldható?
Elég hülye ötlet már ne haragudj! Ráadásul titeket minősít, hogy még le is sz.rja a saját gyerekét, neked meg az a legnagyobb problémád, hogy ugyanazt a nevet akarod adni? Szép.
Én biztosan erőltetném, hogy tartsák a kapcsolatot, ismerjék meg egymást. Mert tudod, LEHET hogy évek múlva majd felbukkan, a párodban meg kigyúl az atyai szeretet, aztán ott van Petike 1 PEtike 2
Akkor se a nagyobbikkal csesszetek ki.
És pénzt sem küld az apuka? Vagy azt sem fogadja el? Nehezen tudom elképzelni.
Nevelőapám csinálta ugyanezt: volt egy gyereke, nem fogalalkozott vele. Megszületett öcsém 20 évvel később, ő is azt a nevet kapta.
A két fiú most felvette a kapcsolatot, ultra ciki.... Ne tudd meg, miket mondanak a szüleik agyi képességeiről - tök jogosan.
Szerintem is gáz. De te is kérdező.
Majd meséli az apja, hogy Peti fiam húsz éves, Peti pedig kettő. Tiszta gáz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!