Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap a férjem morcosan...

Tegnap a férjem morcosan érkezett haza, nyoma sem volt az előző napi lelkesedésének, jövő tervezgetésének, a vacsorából nem kért, ellenséges hangnemben válaszolgatott nekem, te ezt milyen mértékig tolerálnád?

Figyelt kérdés

Nem volt hajlandó megmondani,hogy mi a baja ,talán ő sem tudta ,mérgesen rámmkiabált ,hogy én azt sem tudom mi a fizikai munka ,mert mi az egészségügyben több műszakban nem tudhatjuk mi az igazi építőipari munka ,ez nagyon rosszul esett.

Amikor rákérdeztem ,hogy mi lesz a munkahellyel ahol rövidesen kezdett volna ,akkor pedig végképp felháborodott ,hogy azt sem tudja hol áll a feje a sok hirtelen jött alkalmi munkától,nemhogy most elmenne külföldre .Egyébként télen nem volt munkahelye és most két hete adódott néhány alkalmi munka ,de a külföldi munkahelyet amit hosszabb távra ígértek neki már másodszora halasztaná ,nem először menne külföldre dolgozni,mivel itt felénk sajnos szinte semmi munkalehetőség nincsen,ha végez ezzel a pár alkalmi munkával akkor ismét nem számíthat semmi lehetőségre itthon.

Megbocsájtható ha neki valami baja van akkor nem mondja meg őszintén hanem a más dolog iatti mérgét,dühét ,tehetetlenségét rám zúdatja nem törődve azzal ,hogy megaláz ?

2013. máj. 14. 11:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
58%
Én kiábrándultam volna belőle emiatt.
2013. máj. 14. 14:47
 22/24 anonim ***** válasza:
Az én férjem is néha így jön haza,egyszerűen nem szól hozzám. Olyankor megsértődöm és rákontrázom a dologra, kb 3 napig totál levegőnek nézem és utána már magától jön oda pitizni. :)
2013. máj. 14. 17:01
 23/24 A kérdező kommentje:
Már kétszer keresték délután az itthoni vonalas telefonon egy banktól,akikkel tudtommal nem állunk kapcsolatban ... :/ ,tudták a mobilszámát és azt mondták azon nem érik el,de nem mondták meg mit szeretnének tőle.
2013. máj. 14. 17:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem sem feszegesd a dolgot, inkább tégy kedvére, ha nem akar enni, nem eszik, ha nem akar beszélni, nem beszél és pont. Majd ha kipiheni magát, jobb kedve lesz.
2013. aug. 7. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!