Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért piszkálnak úgy a hajhull...

Miért piszkálnak úgy a hajhullás miatt, mint ha cigicsikkeket dobálnék szét?

Figyelt kérdés
Mindig kapom otthon a "neked még van hajad?", "nem igaz hogy mindenhol a hajad van" és hasonló megjegyzéseket ha valahol meglátják a hajamat? Nem tehetek róla,hogy hullik a hajam,mégis olyan bunkón mondják néha,mint ha direkt tépném ki és hullatnam szét. lefolyóból,kádból mindig kiveszem de fekete járólapon nem látom ha csak úgy kihullik nap közben. Ti hogy álltok a témához?
2009. szept. 30. 19:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Vitaminhiány. Szedjél valamilyen komplex vitaminkészitményt. Legalább 1000 (ezer) miligram C vitamin legyen benne. És az összes nyomelemek, vas, cink, szelén, foszfor. Vannak ilyesmik, habár nem olcsók. Jobban jársz, ha mielőbb elkezded, mert a hajhullás csak egy előjel, azután betegségek is jöhetnek. Vagy alultáplált vagy, az se lenne csoda ebben a válságos - álságos kifosztott világban.
2009. szept. 30. 21:52
 12/17 anonim ***** válasza:
36%
nekem nagyon hosszú és dús hajam van, és szintén hullik..nem kórosan, csak ahogy fésülködöm lent, stb., úgy kerül esetleg a földre is..mindig megkapom anyámtól, hogy mindenhol az én hajam van, engem is folyton ezzel piszkál, de szerintem csak irigy, mert neki meg szinte alig van.
2009. szept. 30. 21:55
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Egy kis adalék a témához: szegény anyósom /akinek talán nem is hullott annyira a haja, csupán idős volt/ elém tett egyszer egy kistányéron egy 10 dekás vajat. Az "alátét" 3 szál ősz haj volt tövestől. Legalább 10 évig nem bírtam ránézni a vajra...
2009. szept. 30. 22:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Valamennyit mindenkinek hullik, főleg ősszel. Ilyenkor hajat váltunk. Mondd nekik, hogy avtietek is hullik, csak rövid. És seperj néha. És monnd, hogy ne mondjátok, mert nekem kellemetlen! honnan tudnák, hogy zavar? Ha nem mondod?

nálunk mindenkinek hosszú, ezért senki se mer szólni. Ha hazaérsz, fésüld jól ki, dobd a szálakat a szemétbe, így estig kitart hullás nélkül.És még nő is tőle!

2009. szept. 30. 23:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló! Ha mindazon nem lennék túl amit írtál, akkor nem írtam volna ki a kérdést, ugyanis abban az esetben érthető lenne a dolog. Pont az a dolog poénja, hogy aki dumál a hajam miatt, az után is én takarítom le a mosdókagylót, hordom le a szemetet, mosogatok meg hasonlók. A hajhullásra már rég használok 1 külsőleg és 2 belsőleg alkalmazandó szert. Itthon szinte mindig össze van fogva és fel van tűzve, ettől többet úgy érzem nem tudok tenni.
2009. okt. 1. 00:12
 16/17 A kérdező kommentje:
végigolvasva a hozzászólásokat.. talán az lehet a bibi, hogy ahogy ti is itt mind azt hiszitek egyből, hogy igénytelen vagyok, meg nem is érdekel, hogy hullik, ő is talán azt hiszi, hogy nem foglalkozom a témával?!. Pedig ha tudnátok mennyi pénz hagyok a patikában, dm-ben havonta különböző táplálékkiegészítőkre.. Már-már a hypohondria határát súrolom. Legközelebb ha szól valamit mondom, hogy tudom és igyekszem, csak ő olyan, hogy sosem hallgatja végig ha beszélek aztán tiszta ciki lenne, hogy én elkezdem mondani, hogy tudom és kezelem ezzel-azzal, ő meg faképnél hagy közben.
2009. okt. 1. 00:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Nézd én értem a problémádat de a kihullott hajaidat akkor is neked kell összeszedned, ezt nem várhatod el a többeiktől. nekem is hullik a hajam, a hátam közepéig ér. én azt csinálom, hogy otthon összefogom a hajam és nem ott engedem ki meg kötöm össze, ahol épp eszembe jut, hanem a szobám egy bizonyos pontján. így nem az egész lakás lesz hajas, csak a szobám ama bizonyos pontja, az meg nem érdekel senkit.
2009. okt. 1. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!