Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért piszkálnak úgy a hajhull...

Miért piszkálnak úgy a hajhullás miatt, mint ha cigicsikkeket dobálnék szét?

Figyelt kérdés
Mindig kapom otthon a "neked még van hajad?", "nem igaz hogy mindenhol a hajad van" és hasonló megjegyzéseket ha valahol meglátják a hajamat? Nem tehetek róla,hogy hullik a hajam,mégis olyan bunkón mondják néha,mint ha direkt tépném ki és hullatnam szét. lefolyóból,kádból mindig kiveszem de fekete járólapon nem látom ha csak úgy kihullik nap közben. Ti hogy álltok a témához?
2009. szept. 30. 19:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Jaj nálunk is folyton ez ment. Nekem nagyon dús a hajam, és hullik is rendesen. Folyton engem is piszkált mindenki. Szedtem egy csomó vitamint rá, de nem változott semmi. Most 26 vagyok, elköltöztem otthonról, a mai napig hullik, de már nem látja senki a páromon kívül. Őt meg nem érdekli.
2009. szept. 30. 19:38
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
NÁLAM UGYAN EZ A BAJ,BÁR ENGEM NEM PISZKÁLNAK ÉRTE.AZ EMBEREK UNDORODNAK A HAJ LÁTVÁNYÁTÓL,AKÁRCSAK A SZŐRTŐL.HORD EGY IDEIG ÖSSZEKÖTVE A HAJAD,ÍGY ELKERÜLHETED,HOGY MINDENÜTT OTT LEGYEN,VAGY VEGYÉL A PATIKÁBAN HAJHULLÁS ELLENI HAJSZESZT,AZ MÉG JAVÍTHAT RAJTA EGY KICSIT.DE OLYAN PATIKUSTÓL KÉRJ SEGÍTSÉGET AKIT ISMERSZ,MERT KÉPESEK A LEGDRÁGÁBBAT RÁDSÓZNI,AMI TÖBBET ÁRT,MINT HASZNÁL.FEL A FEJJEL.
2009. szept. 30. 19:42
 3/17 anonim ***** válasza:
76%

Miután a megjegyzésekből tudod, ha máshonnan nem, hogy hull a hajad, van néhány dolog, amit megtehetsz:

1. utánajársz miért hull a hajad és teszel ellene

2. legalább oldd meg, hogy ne legyen mindenhol ott a kihullott hajszálad, mert az bizony gusztustalan és kellemetlen másoknak

3. átvállalhatod a takarítást, hogy ne mások szedjék össze a hajadat, mert az megint csak gusztustalan

4. ha hosszú a hajad, legalább fogd össze, hogy ne okozz másoknak kellemetlenséget.

És mielőtt megkérdeznéd, hogy miért gusztustalan és kellemetlen, nos képzeld el, hogy neked kellene más kihullott haját összetakarítani, a te ruhádra tapadna rá, a te étkezésed közben találnál hajszálat, sőt esetleg a tányérodon is... stb.

Abban talán igazad lehet, hogy nem tehetsz a hajhullásról. És arról ki tehet, hogy nem teszel ellene semmit? Akár lány vagy, akár fiú, bizony lehetnél annyira igényes önmagadra és a szűkebb környezetedre, hogy elmész egy orvoshoz és tanácsot kérsz.

2009. szept. 30. 19:47
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
19:47, egy az egyben azt mondtad amire gondoltam.
2009. szept. 30. 19:52
 5/17 anonim ***** válasza:
47%
Ne is foglalkozz velük, engem is cseszegettek ezért régebben, valamennyire mindenkinek hullik, nem tehetsz róla, nem borotválhatod le... nyugi, ez van hullik és kész, majd összesöprik
2009. szept. 30. 20:06
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem is gáz.

Nekem is hullott, hülyét kaptam, hogy reggel felkeltem és a párnám tele volt hajjal.

Annyit ajnározták, vettem Vitanol C hajszeszt a Rossmannban. Talán két hete használtam és elmúlt.

Azt hiszem 500 forint körül van.

Ennyit azért megérne, már csak Magad miatt is.

Bár ez igényesség kérdése. Azt látom Rajtad, hogy Téged nem az zavar, hogy hullik a hajad és ez vissza taszító másoknak, hanem az, hogy beszólnak érte.

2009. szept. 30. 20:18
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerű: szedd össze. az enyém is hullik eléggé, de én mindig összeszedem magam után, ez a minimum.
2009. szept. 30. 20:40
 8/17 anonim ***** válasza:
85%

Tavasszal-ősszel nekem is nagyon hullik. Sajna utánam senki más nem takarít:(

A megoldás arra, hogy ne legyen tele a lakás: minden reggel jól keféld, vagy fésüld ki (én a kuka fölé hajolva teszem), így nap közben már elhanyagolható mennyiség hullik ki.

Azért járj utána, hogy miért is hullik a te hajad:)

2009. szept. 30. 20:47
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Tegyél ellene! Nekem is hullott a hajam, vitamint szedtem rá, meg masszíroztam a fejbőröm, engem is azavart, hogy hullik a hajam, hát még másokat! Igénytelenség, ha szétszórod a hajadat, legalább kösd össze, neked sem tetszeni, ha mások kósza hajába botlanál.
2009. szept. 30. 20:49
 10/17 anonim ***** válasza:
38%
Én már fél parókára való hajat is találtam a szobám szőnyegében.
2009. szept. 30. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!