Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek ítélhetik a gyermeket?

Kinek ítélhetik a gyermeket?

Figyelt kérdés
az apának?aki sosem foglalkozott a gyermekkel a gyermeket anyagilag sem támogatja,mégis igényt tart rá .az anyagi helyzete kimagasló,luxus körülmények közt él.Vagy anyának aki az apánál jóval szerényebb körülmények között de szeretettel neveli gyermekét születése óta.

2013. máj. 12. 09:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

10 Az ilyen hozzászólástól fordul fel a gyomrom, és legszívesebben hánynék.

Ment a minusz neked. Emberileg meg egy hatalmas mínusz.

2013. máj. 12. 10:08
 12/19 anonim ***** válasza:
9 Nincs mit. Tessék felemelni a fejed, és kihúzni magad, és előre.
2013. máj. 12. 10:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha a gyerek kell az apának akkor a minimum az lenen hogy ha nincs is vele, anyagilag támogatja.Ha ezt nem teszi meg akkor egyértelmű hogy csak azért akarja elvenni a gyereket hogy ezzel másnak gondot okozzon, nem hiszem hogy azért mert annyira kellene neki a gyerek. Ha megvan a gyermekelhelyezés, és az anya kapja a gyereket, akkor egy jó nagy gyerektartást megállapítását kérném.Nem az anyának, a gyereknek. Még ha nincs is rá szüksége az anyának, elrakja takarékba a gyereknek és kész.
2013. máj. 12. 10:29
 14/19 anonim ***** válasza:

11

mi a fene bajod van?

te nem itt élsz?

nem hallottál még korrupcióról. vagy trehányul dolgozó közhivatalról

Természetes, hogy bízunk az igazság győzelmében (anyáé legyen), de a 10-es megcsillantotta azt a rossz lehetőséget is, amitől a kérdező is fél titkon.

Kérdező! drukkolunk neked, és bízunk az igazság győzelmében !!!

2013. máj. 12. 10:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok. Kedves utánam következő, megértem, hogy felfordul a gyomrod attól, amit írtam, mert nekem is. Nem azt mondtam, hogy egyet értek ezzel, hanem hogy SAJNOS ez a helyzet. Nem értem mi bajod mégis, de nyomkodd a minuszokat, nekem tök mindegy
2013. máj. 12. 10:44
 16/19 anonim ***** válasza:

"Még ha nincs is rá szüksége az anyának, elrakja takarékba a gyereknek és kész."

Gyerektartás sem úgy működik, hogy anya 100. ezret akar akkor annyit meg is ítélnek, mert majd a maradékot félreteszi. Gyerektartásnak annyit ítélnek meg ami fedezi a gyereknevelés költségének apai részét. Aztán apuka meg anyuka is tehet félre a gyerek felnőtt korára pénzt, a saját keresetükből.

2013. máj. 12. 10:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy az apuka fizetésének az x %-a megy gyerektartásra. Ha nem fizeti akkor levinják tőle, vagy az állam megelőlegezi. Fizetés függő a gyerektartás.
2013. máj. 12. 11:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem ez nem igaz. Ha kimagaslóan magas a fizetése akkor nem a fizetésének a %-os részét fogják megítélni hanem egy fix összeget. A lehet a fizetés nagyon kevés %-a.
2013. máj. 12. 11:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha van annyi pénze, akkor "meggyőzheti" az ügyvédeket, a bírót, a gyámhatóságot, hogy nála jobb helye lesz a gyereknek.

Pénz beszél. Ne legyetek naívak!

2013. máj. 12. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!