Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyum túlreagálja a szülinapom...

Anyum túlreagálja a szülinapom megünneplését. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Én nem igazán szeretném megünnepelni, ő viszont áthívja az egész családot. Ezzel az a baj, hogy egy helyen 1000%, hogy vita lesz előbb-utóbb, és én leszek a szemét g*ci. A mindennapokban is ez van, anyum, a tesója, meg a mamám egyszerűen nem bírják egymást, és minden alkalommal ordibálás, káromkodás lesz, a mindennapokban is. Ez lesz az 5. ilyen szülinapom. :/

17/L

2013. máj. 11. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Menj el otthonról arra a pár órára. Menj át egy sulis társadhoz. Aztán mikor hívnak telefonon, hogy hol vagy, mondd meg nekik, hogy üvöltözni úgy is tudnak, hogy ha nem vagy ott.
2013. máj. 11. 16:15
 12/14 tiburtius válasza:
41%
Há wazze hívj meg oszt rendet tartok. viccet fèlretéve ne légy önzõ bírd ki. én se szeretem más okból de nem. mégis ha ilyen elõfordul kibírom, és tettetem a jókedvet. Amúgybegy mindenkivszámára ismeretlen vendég elõtt moderálnàk magukat.
2013. máj. 11. 16:19
 13/14 A kérdező kommentje:

Meg vagy hívva... :D

Én is tettetni szoktam a jókedvet, de ebbe is belefáradtam már. Nincsenek barátnőim, barátaim, nem sulizok. Egy barátom van, ő itt lesz villámhárítóként, illetve felkínálja a vállát, hogy kibőgjem magam rajta a végén, ahogy tavaly is.

2013. máj. 11. 16:22
 14/14 tiburtius válasza:
olyat keress akit nem ismernek. Hívj egy csinos csajt.
2013. máj. 12. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!