Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell szeretni?

Hogyan kell szeretni?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, és mindíg úgy éreztem hogy rossz anyámmal a kapcsolatom. Apám nem volt.

Röviden leírom a lényeget:

Anyámnak gyerekkorában problámái voltak az apjával, állandóan veszekedtek, meg védte a mamát... ebből kifolyólag problémái voltak a férfiakkal, és hát természetesen apámtól is elvált, így egyedül nevelt fel. Mivel gyerekként nem igazán értettem mi a bajom ezért utáltam őt, nem is akartam beszélgetni vele, de ő mindig jött, állandóan negatív. Mindig mondta a munkahelyi problémáit, felhozta régi sérelmeit, engem hibáztatot.... nagyon hoszzú a lista. Sikerült elköltöznöm, egyetemen vagyok, ritkán járok haza.

És most volt időm elgondolkodni anyámon, és arra jöttem rá, hogy ő nem tudja kifejezni az érzelmeit. Irántam a fia iránt sem, illetve senki iránt.

A helyzet az hogy eldöntöttem hogy javítani akarok a köztünk lévő kapcsolaton. És úgy gondolom hogy ha elmesélem neki hogy egy anya-fia kapcsolat hogyan működik akkor szerintem javulhat a kapcsolatunk. Persze sok minden mást is meg akarok vele beszélni, de most ez érdekel, hogy milyen az hogyha normális anya-fia kapcsolat van.

Milyen egy normális anya-fiú kapcsolat?

Hogyan fejezi ki az anya a szeretetét a fia iránt?

Hogyan fejezze ki a fia a szeretét iránta?

2013. máj. 11. 13:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Eszem ágában sincs, szép meg jó amit leírtatok, értékelem. Örülök hogy nektek jutott belőle.... de én nem, nincs azaza isten.... persze ha rékényszerít akkor is csak sors akarata miatt teszem meg nem önmagamtól...

NEM, NEM és NEM, egyszerűen gyűlölök otthon lenni, tönkre megyek, megzavarodok...elvesztem a hitemet, megzavarodnak az érzékszerveim, elvesztem önmagam, megszűnök létezni...

Ez kííín, kérje mástól az élet, nem vállalom.

2013. szept. 23. 23:57
 12/12 A kérdező kommentje:
na egye fene, azóta megint változtam, úgy hogy beszélek vele erről
2013. dec. 16. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!