Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vagytok helyes, tizenéves...

Hol vagytok helyes, tizenéves fiúk?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, lány és még sosem volt barátom. Tudom, ennél nagyobb tragédiám ne legyen az életben meg ilyesmi. De én nem csókolózni és szexelni szeretnék! Csak úgy érzem, jó lenne valaki, aki átölel és bíztat. Aki segít megírni a leckét és akivel együtt tudnék örülni és szomorkodni egyaránt. Tudom, hogy ezt a barátnőimmel is megtehetem, de valahogy olyan furcsa érzésem és vágyam van aziránt, hogy ezt egy ellenkező neművel is csinálhassam. De senki nem szeretne járni velem, talán ronda is vagyok, nem tudom. Remélem nem hiszitek azt, hogy panaszkodni akartam. Inkább csak remélem, hogy pont egy tizenéves fiú, hasonló gondolkodással olvassa el ezt a levelet és válaszol nekem. Remélem...

De szerintetek tényleg miért nincs ma már egy normális fiú sem? Mindegyik vagy bunkó vagy hülye vagy csak azt akarja. Hol vagytok helyes srácok?

2009. szept. 30. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
az én ágyamban;) de sajnos neki nincs bátyja vagy öccse, úgyhogy nem tudok ajánlani senkit...:P
2009. szept. 30. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Bár nem vagyok 16 éves fiú, de szeretném leírni neked, hogy kb. annyi idősen én is úgy éreztem, mint te. Már akkor is így mentek a dolgok, ez nem az "új világ" hozadéka. Szerintem pár hónap vagy év és sok minden változni fog. A te korodban sok fiú még éretlen, egy 16 éves fiú nem olyan, mint egy 16 éves lány. Később majd változik a helyzet és könnyebb lesz találni valakit. Szóval ne aggódj emiatt...majd eljön a te időd is.
2009. szept. 30. 16:21
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
14 vok és szekszárdi ha gondolod...
2009. szept. 30. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Nyugi,egyszer Neked is eljön az igazi:)még csak 16éves vagy,a te korodbeli fiúk még elég éretlenek,ez majd később úgyis változik.Nem történik tragédia,ha 2-3évet vársz még,lehet,h akkor a legjobbat kapod:)Amúgy meg nem hinném,h "ronda" lennél,szerintem manapság a fiúk nem mernek kezdeményezni(tapasztalat),főleg nem a tizenévesek.

20/L.

2009. szept. 30. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
itt vagyok :$
2009. szept. 30. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én régebben bunkó voltam,és emiatt valaki szeretett,valaki nem.Sajnos agressziv típus vagyok ,de nem a lányokkal meg igazábol nemis az emberekkel csak hamar fellehet idegesíteni.És ezen kéne változtatnom ,illetve már változtattam is.A kérdésed nemjó.Helyes fiú van sok,de helyes is és kedves is.Azis.Ittvagyokén.Nem vagyok 10/10 deee kedvesnek tartom magam.Amugy vkivel jobban valakivel kevésbé szimpatizálok.Ez a másik féltől függ.Ha gondolod irj provátba vagy nemtudom
2009. szept. 30. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mintha csak a 16 éves kori önmagam hallanám! :)

Meg fogod találni az igazit, ebben biztos vagyok. Csak lehet, hogy pár hónapot, évet várni kell rá. Ez tudom, hogy most eszméletlen soknak hangzik, de el fog jönni az az idő és addig még lehet, hogy lesz pár csalódás... De gondolj arra, hogy valószínűleg most is van egy, vagy lehet, hogy több fiú is akinek tetszel, csak esetleg félénk és nem mer megszólítani... Szívből remélem, hogy minden jóra fordul majd! :) 24L

2009. okt. 1. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
nem értem miért lettek ennyire lepontozva a válaszok, senki se mondott semmi rosszat...
2009. okt. 1. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
hát ezt én is szeretném tudni...unom már h mostanság hetven meg nyolcvanegynéhány%-ra(jobb esetben) van leértékelve minden válaszom,amin nem tudom egyébként h mit lehet leértékelni mivel saját tapasztalat...
2009. okt. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!