Burai Bettina kérdése:
23 éves egyetemista lány vagyok. Van egy 8 éves kistestvérem, akit születése óta nagyon szeretek. Van-e arra törvényes mód, lehetőség, hogy láthassam a kisöcsém, aki szintén imád engem. Eltilthatja tőlem?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 20:34
11/13 A kérdező kommentje:
(folyt.) Mivel a húgom nem tud sajàt elmondása szerint velem élni.Mivel nekem van hova költöznöm menjek én. Ehhez csatlakozik a kérdésem; milyen módon jogosult tőlem eltiltani a kistesómat? Tegnap volt a 8. születésnapja, s egy órára sem engedte,hogy láthassam,azt még tudni kell,
2013. máj. 11. 16:41
12/13 anonim válasza:
beszélj a tesoddal. nincs joga hozzá
13/13 anonim válasza:
Szerintem fura lenne, ha egy 8 éves gyerekkel pereskednétek, és költséges is. De ettől függetlenül nincs. Mondd meg szerintem az anyukádnak, hogy csináljon vele valamit, vagy szidja le mert ez így nem állapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!