Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves egyetemista lány...

Burai Bettina kérdése:

23 éves egyetemista lány vagyok. Van egy 8 éves kistestvérem, akit születése óta nagyon szeretek. Van-e arra törvényes mód, lehetőség, hogy láthassam a kisöcsém, aki szintén imád engem. Eltilthatja tőlem?

Figyelt kérdés

2013. máj. 10. 20:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
(folyt.) Mivel a húgom nem tud sajàt elmondása szerint velem élni.Mivel nekem van hova költöznöm menjek én. Ehhez csatlakozik a kérdésem; milyen módon jogosult tőlem eltiltani a kistesómat? Tegnap volt a 8. születésnapja, s egy órára sem engedte,hogy láthassam,azt még tudni kell,
2013. máj. 11. 16:41
 12/13 anonim válasza:
22%
beszélj a tesoddal. nincs joga hozzá
2013. júl. 3. 06:29
 13/13 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem fura lenne, ha egy 8 éves gyerekkel pereskednétek, és költséges is. De ettől függetlenül nincs. Mondd meg szerintem az anyukádnak, hogy csináljon vele valamit, vagy szidja le mert ez így nem állapot!
2013. nov. 7. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!