Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok hozzá, ha...

Ti mit szólnátok hozzá, ha valamelyik családtagotok roma származású párt választana magának?

Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 13:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%
Ha a normálisabbik "fajtából" akkor áldásom rá...
2013. máj. 10. 20:19
 22/27 anonim ***** válasza:
94%
Én úgy vgyok vele hogyha az én lányom össze állna a roma származásúval,akkor azt mondanám neki hogy akkor el lehet menni háztól.A családba semmi pénzért nem engednék romát.
2013. máj. 10. 20:33
 23/27 anonim ***** válasza:
91%

egyik közelebbi ismerősöm összejött egy romával. a lehető legrosszabb fajtából (bűnöző, agresszív). ez sokat elmond a csajról is, szóval azóta kerülöm, amilyen messze csak tudom.

talán ha majd véget ér a nagy románc, akkor újra felveszem vele a kapcsolatot, de akkor sem sírom tele a párnámat, ha ez nem következne be.

nem utálkozok nyíltan ha romákról van szó, de kerülöm velük az interakció legminimálisabb formáját is. egyszerűen taszít a viselkedésük, a stílusuk.

2013. máj. 11. 02:02
 24/27 anonim ***** válasza:
Megismerkedem az illetővel, aztán levonom a következtetéseket. Nyilván egy balhés, idióta bandákba járó, tisztességtelen romát (de akárki más ilyet sem) tűrnék meg magam mellett. De ha normális, akkor miért ne?
2013. máj. 15. 23:14
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lopós-gyilkolászós erőszakos akk jöhet. De erre kb 0%esély van mert a cigók nagy része züllött és bűnöző ingyenélő!!
2013. máj. 22. 22:01
 26/27 anonim ***** válasza:

Attól függ,hogy milyen közeli hozzátartozó?

Pl.egyik lányomnak se szeretnék roma férjet

(bár a mai állás szerint ez lehetetlen is)

Nem ítélem el őket,de azért ne keveredjünk..

2013. máj. 25. 23:17
 27/27 anonim válasza:

Az anyukám édesanyja, félig roma, de senkit sem zavar. Igazából, nagyon rendesek, szerencsére a "jobbik" fajtából származik, szinte minden családtagja végzett egyetemet, vagy fősulit, az egyik pedig egy híres zenész. De, most mit is mondjak, minden népnél van "jobbik" és "rosszabbik" fajta, szóval ennyi. Attól, hogy egy kicsit sötétebb a bőrszínük, még normálisak is lehetnek. Igen, vannak szemetek is, például én egy elég jó színvonalú suliba járok és van egy nagyon rossz suli, egy megállóval feljebb. Na hát, ne tudjátok meg hogy milyenek! Ha véletlenül, valaki kirúgja a labdát, rögtön lopják el, mindenféle parasztnak lehordanak minket, 13-14 éves fiúk, a barátnőjük melltartójában túrkálnak... Viszont egy magyar származású ember is lehet rossz ember. Én úgy vagyok vele, hogyha lenne egy gyermekem és Ő egy roma származású párt választott, akkor hajrá, legyenek boldogok! Minden népnék előfordulnak, jó és rossz emberek is.

13/L

2015. aug. 8. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!