Ti mit szólnátok hozzá, ha valamelyik családtagotok roma származású párt választana magának?
Nagybátyámnak cigány felesége volt, a rosszabbik fajtából. Patyolat tiszta nő, rendmániás, de a tarhálás, veszekedés, ármánykodás, agresszív viselkedés az ment mindig is. Drága unokanővérem (az ő lányuk) összejött egy tipikus cigány emberrel. Hosszú történet, de egyszer nálunk kötött ki balhézni, csak én voltam egyedül otthon. A vége az lett, hogy konkrétan kidobtam a házunkból, az óta köszönni sem köszönünk egymásnak.
Őszintén? Nem örülnék felhőtlenül. Nem utálnám ki az illetőt, nem lennék bunkó vele, de gyanakvóan fogadnám, az tuti.
Ha dolgozik és rendes életet él akkor semmi bajom nem lenne vele.
Volt roma osztálytársam ált.isibe de úgy vágott az esze. Tényleg úgy irigyeltem miatta. Eleinte kicsiként voltak vele bajok de utána rájött, hogy ha egy erősebb maghoz akar tartozni akkor bekell állnia a sorba és tanulnia kell.
Viszont vannak az olyanok akik tudod lopnak csalnak hazudnak azokat elítélem DE azt magyarból is.
Tehát gondolom megismerném, ha olyan mint az első variácó akkor semmit, ha az utóbbihoz akkor meg megmondanám a véleményem utána meg hagynám, hogy hagy tegye tönkre az életét.
Van a családban
Rácáfolt a sztereotípiákra.
Más miatt nem kedvelem, (inkább közömbös)
3 "gyerek" van. Rendesek dolgosak, bár úgy tudnak alkalmazkodni, hogy csak na. A legidősebb 30 éves már, nah ő tipikus roma, de nem a lehúzós vagy nem dolgozni akarós, hanem mentalitásban..stb
Van olyan családtag aki azóta nem nagyon beszél velük, pedig 1 háztömbben laknak (a férj tesója)...ő enyhén rasszista, sőt a másságot (nem mint homoszexualitást, hanem a különbözőséget) sem tudja elviselni
semmi bajom nem lenne vele, legyenek boldogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!