Szakítanál valakivel mert kevés a szex?
Figyelt kérdés
Ismertek ilyen illetőket?Indokok?2013. máj. 9. 16:50
11/13 anonim válasza:
Attól függ mennyire kevés.Mi nagyon sok hónapig egyáltalán nem voltunk eggyütt,akkor azért felmerült bennem hogy igy nem akarom folytatni.
Most hetente egy van.Kettőnk közül én vagyok az aktivabb de már úgy megszoktam hogy csak egy van hogy nem hiányzik,sőt ha elmarad valami miatt már nem érdekel.Szóval,ha egyáltalán nincs akkor szakitanék de ha valamennyi van,mégha kevés is akkor nem.
12/13 anonim válasza:
Nem szakítanék, de az, hogy én naponta többször kívánom a szexet a férjem meg évek óta sem...a megoldást próbáld elképzelni.
13/13 anonim válasza:
Igen! Ez egy alapja lenne a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!