Tetszik az a név hogy Júlia?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 19:00
11/30 anonim válasza:
Semleges,nem adnám a lányomnak.
12/30 anonim válasza:
Nem, d emég mindig jobb, mint a Mária meg az Erzsébet
13/30 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár ez is olyan mint a "Veronika -> Vera" Alapból szép na de ki ne becézné Julcsi-n már nem tetszene ahogy a Vera se tetszik
14/30 anonim válasza:
Engem így hívnak, én szeretem a keresztnevemet. A család és a barátaim Julcsinak hívnak, de sokszor direkt Júliaként mutatkozok be, ebben a formában nekem jobban tetszik.
15/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név, és a Julcsi is aranyos, becézve... jobb, mint a Juli.
16/30 anonim válasza:
Ha lenne egy Júlia nevű lányom, én Liának becézném. Tetszik.
17/30 anonim válasza:
Szerintem Júliaként nagyon szép, elegáns név. Viszont a Julcsi, Juli, Juliska becézésektől kifutok a világból - és sajnos az alternatíva, a Lia sem valami szimpatikus
20/30 anonim válasza:
Szerintem szép, elegáns név, nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!