Ki hogyan oldaná meg? Nagyon fontos.
21,12-es
Köszi ez járható útnak tűnne... Bár biztos nem unják meg egymást:)
Párom 12 órázik mellette mentőzik is, nálunk sajna ez nem működne.Már annyit agyaltam de nem jutok megoldásra, lehet nem is pesten kéne laknunk hanem valamelyik közeli városban ahol él rokonom,de nem tudom párom mennyire viselné jól a vidéki életet.Ő gyárilag pesti, én már laktam mindenhol..
Én ugyan ebben a helyzetben vagyok,leszek.Én is 12 órában dolgoztam eü-ben,és nem tudok vissza menni.Bár még van 1 évem,de fogalmam nincsen mit fogok csinálni.Nekem a férjemnek is olyan munkája van,hogy reggel megy késő este jön.Ő nem tud segíteni,nagymama nincs aki segíthetne,senki.
Plusz mi reggel 7-től este 7-ig voltunk,oviba meg ugye nem így járnak a gyerekek.Csakis 8-16-ig meló jöhetne szóba,de ilyet meg nem tudok.
Ha fizetek valakinek a gyerekvigyázásért már nem érdemes dolgoznom.500-1000ft-os órabért nem tudnék kifizetni.
Meg persze nem is engednék be egy ismeretlen embert az otthonunkba,hogy egyedül legyen a gyerekeimmel.
Hát nem tudom mi lesz....
21,25-ös
Már azt hittem hogy csak nekem van ilyen gondom....
Lehet össze kéne fogni aztán mindennap másikunk vigyázna a gyerekekre.... ez is csak egy ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!