Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hogyan oldaná meg? Nagyon...

Ki hogyan oldaná meg? Nagyon fontos.

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy én ózdon élek a gyerekemmel, a párom pesti. Ha összeköltöznénk pestre és nincsenek ott rokonok, akkor hogyan lehet megoldani azt hogy 12 órás folyamatos munkarendben dolgozva (mindketten egészségügy) a gyermek ellátása óvoda, éjszakák, megoldottak legyenek?
2009. szept. 29. 20:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

21,12-es

Köszi ez járható útnak tűnne... Bár biztos nem unják meg egymást:)

Párom 12 órázik mellette mentőzik is, nálunk sajna ez nem működne.Már annyit agyaltam de nem jutok megoldásra, lehet nem is pesten kéne laknunk hanem valamelyik közeli városban ahol él rokonom,de nem tudom párom mennyire viselné jól a vidéki életet.Ő gyárilag pesti, én már laktam mindenhol..

2009. szept. 29. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan ebben a helyzetben vagyok,leszek.Én is 12 órában dolgoztam eü-ben,és nem tudok vissza menni.Bár még van 1 évem,de fogalmam nincsen mit fogok csinálni.Nekem a férjemnek is olyan munkája van,hogy reggel megy késő este jön.Ő nem tud segíteni,nagymama nincs aki segíthetne,senki.

Plusz mi reggel 7-től este 7-ig voltunk,oviba meg ugye nem így járnak a gyerekek.Csakis 8-16-ig meló jöhetne szóba,de ilyet meg nem tudok.

Ha fizetek valakinek a gyerekvigyázásért már nem érdemes dolgoznom.500-1000ft-os órabért nem tudnék kifizetni.

Meg persze nem is engednék be egy ismeretlen embert az otthonunkba,hogy egyedül legyen a gyerekeimmel.

Hát nem tudom mi lesz....

2009. szept. 29. 21:25
 13/17 A kérdező kommentje:

21,25-ös

Már azt hittem hogy csak nekem van ilyen gondom....

Lehet össze kéne fogni aztán mindennap másikunk vigyázna a gyerekekre.... ez is csak egy ötlet

2009. szept. 29. 21:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én vidéken élek,Pesten nem tudom,hogy működik-e az ötletem.Nálunk a református egyháznak van nőklubja.Ha valaki hozzájuk fordul segítségért,általában tudnak aján lani olyan nyugdíjast,aki szívesen pótnagymamáskodik.,és nem kér sokat.Örül,hogy a nyugdíját kiegészítheti egy kis pénzzel.Az Egyház csak megbízható,rendes embereket ajánl.Esetleg próbáld meg.
2009. szept. 29. 22:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos valami döntést hoznod kell, vagy maradsz egyedül Ózdon, vagy keres valamelyikőtök másik állást. Ha gyerek van, akkor már nem azt csinál az ember amit szeretne, a gyerek érdekeit kell nézni elsősorban. Szerintem Neked kellene váltanod, Pesten talán találsz nyugisabb állást is, aztán ha nagyobbacska a gyermek, az e.ü-be mindig visszamehetsz! Bébiszitterre hogyan gondolhatnál? Akkor jobban jársz ha nem dolgozol, mert szerintem az egyikőtök fizuját el is vinné, ha rendszeres vigyázásról lenne szó, márpedig úgy látom itt ez lenne a helyzet!Szóval, új állás!
2009. szept. 30. 06:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kösz a tanácsot és az ötletet. Lehet csak az lesz a megoldás ha a szüleim közelébe költözünk és onnan járunk fel pestre. vagy én nem pesten helyezkedem el és a párom jár haza.
2009. szept. 30. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia! én is ózdi vagyok :) bár pesten lakom ,de én szívesen vállalnám babysittert.
2009. szept. 30. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!