Ki hogyan oldaná meg? Nagyon fontos.
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy én ózdon élek a gyerekemmel, a párom pesti. Ha összeköltöznénk pestre és nincsenek ott rokonok, akkor hogyan lehet megoldani azt hogy 12 órás folyamatos munkarendben dolgozva (mindketten egészségügy) a gyermek ellátása óvoda, éjszakák, megoldottak legyenek?2009. szept. 29. 20:43
1/17 anonim válasza:
én úgy gondolom, az egyetlen megoldás egy megbízható, és leinformálható bébiszitter.
2/17 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül egy bébiszatyor? és ők elvállalnák egész éjszakára is?(12 óra) Hogy lehet őket könnyen leinformálni? Vagy hol keresgéljek? Annyira kétségbe vagyok esve, már legszívesebben költöznék de igy nem merek, amig elfogadható megoldást nem találunk....
2009. szept. 29. 20:49
3/17 anonim válasza:
ááá..a babysittert feletsd el..horror árakon vannak már,nem lenne érdemes elmenned dolgozni.válts munkahelyet,vagy kellene valami rokon,nagymama,vagy vki.
4/17 anonim válasza:
800-1500 ft egy óra,de változó árakon dolgoznak.
5/17 anonim válasza:
Hát bébisintér ügyében sajnos nem tudok választ adni. A problémátok hasonló. mint két kollégámé. Ők 12-24-12-48 munkarendben dolgoznak, felváltva. A 48 órás szabadidejükben találkoznak egymással is, azon kívül csak szolgálatváltáskor. Nekik most 7 éves a kisfiuk.
6/17 anonim válasza:
nem tudsz olyan munkahelyet keresni ahol 10-16 ig lennél vagy hasonló?
7/17 A kérdező kommentje:
kedves utolsó
ők hogy oldják meg, bár az én gyermekem még csak 3 éves.
2009. szept. 29. 20:55
8/17 anonim válasza:
Szia!
Az egyik lehetséges megoldás, hogy külön napra kéritek a műszakokat. Szinte minden melóhelyen lehet egyezkedni a főnővérrel:)
A másik lehetőség hogy az egyikőtök éjszakát vállal, a másik nappalt. Magyarul összeszervezitek a beosztást. Nem könnyű, de kivitelezhető.
Érdemes a környéken, szomszédban keresni nyugdijjas nénit, aki bevállalná a kicsit, elhozná az oviból ameddig valaki hazaér. Meg lehet kérdezni ezügyben otthon "babázó" anyukát is, sokan örülnének egy kis keresetnek a manó melett. Szerintem meglehetne egyezni elfogadható összegben.
9/17 A kérdező kommentje:
Egészségügyben mindenhol 12 óráznak és én csak gyerekvonalon mozoghatok mert olyan végzettségem van. Ha nem maradhatnék eüben akkor nem is tudom mit kezdenék magammal
2009. szept. 29. 20:56
10/17 anonim válasza:
20:53-as vagyok. A kollégáim úgy oldják meg, ahogy a 20:55-ös válaszoló írta. Külön műszakban dolgoznak, váltják egymást otthon és a munkahelyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!