Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez egy "jó" kapcsolat?

Ez egy "jó" kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy sógornőm. Amikor az öcsémmel összejöttek, tök normális volt,szerették egymást. 1 hete voltam náluk és egy furcsa dolgot vettem észre. A sógornőm teljes mértékben ugráltatja a tesómat. De olyan szinten, hogy pl. ha 24 órázik , akkor nem hagyja aludni, hanem el kell mennie boltba, figyelni a gyerekekre... Nem akartam beleszólni, de megtettem, és kérdeztem tőle, hogy ez mi? Válasz: én ne szóljak vele, ez egy jó kapcsolat, egy asszonynak irányítania kell... azt hittem leesek a székről... szerintetek?
2009. szept. 29. 18:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Én is lány vagyok de úgy gondolom, hogy egy asszonynak nem így kell irányítania!! Főleg nem így mondania neked, olyan fölényeskedőnek hangzik...de lehet, hogy ő maga is az.
2009. szept. 29. 19:01
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

Nem a testvérével beszélte meg, hanem számonkérte ezt a viselkedést a sógornőjén. Saját szavaival élve - "beszólt" neki.

Egyébként kérdező - szerintme mindenkinek érthető volt, hogy ki mit mondott, és eszeritn kaptad a válaszainkat.

2009. szept. 29. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ne szólj bele abba,amíről gőzöd sincs.

Írod,hogy vannak gyerekeik.Na ha egész héten dolgozna,akkor se lökhetné félre őket.

Egyébként gondolkozz el azon,ha nekiállsz úszítani a tesód,jó lesz-e neki esetlegesen elvált apaként kéthetente látni a gyerekeit,meg gyerektartást fizetni...igaz akkor aluhat majd.

2009. szept. 30. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Figyelj,vannak olyan emberek,akik egyszerűen ezt igénylik,alárendeltséget.Ami számodra olyan elképzelhetetlen,az másnak egy megnyugvás,egy menekvés-amig ugráltatja az asszony,addig sem neki kell döntéseket hoznia.Nagyfiu már a testvéred,tényleg ne szóljál bele.Ha rájön,hogy neki nem ez kell,akkor majd elválik,vagy marad tovább papucs,döntsön ő legjobb belátása szerint.
2009. szept. 30. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!