Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez egy "jó" kapcsolat?

Ez egy "jó" kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy sógornőm. Amikor az öcsémmel összejöttek, tök normális volt,szerették egymást. 1 hete voltam náluk és egy furcsa dolgot vettem észre. A sógornőm teljes mértékben ugráltatja a tesómat. De olyan szinten, hogy pl. ha 24 órázik , akkor nem hagyja aludni, hanem el kell mennie boltba, figyelni a gyerekekre... Nem akartam beleszólni, de megtettem, és kérdeztem tőle, hogy ez mi? Válasz: én ne szóljak vele, ez egy jó kapcsolat, egy asszonynak irányítania kell... azt hittem leesek a székről... szerintetek?
2009. szept. 29. 18:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Ez csak a sogornodnek jo kapcsolat, de a tesodnak nem. Ha ez igy megy sokaig meg valasig is elfajulhat.
2009. szept. 29. 18:28
 2/14 anonim ***** válasza:
21%

Abban igaza van, hogy az asszonynak irányítania kell, nos.... vagy te ekkora szolgalélek vagy otthon???

Amúgy szól az öcséd a feleségének, ha hagyja békén. Ne szólj bele az életükbe. Olyan vagy, mint egy porhanyós-anyós.

Bocsika

L/27

2009. szept. 29. 18:31
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy mindezek ellenére ez egy jó kapcsolat. Ha valaki, akkor a férj nehezményezheti felesége ugráltatását, senki más. Kényes dolog ilyesmiben állást foglalni, rákérdezni. Ha meg akarod tartani a jó kapcsolatot a sógornőddel, ne forszírozd a kettejük kapcsolatát.
2009. szept. 29. 18:31
 4/14 anonim ***** válasza:
97%

Fuh hát ez elég gáz...azért tényleg nem kéne ennyire csicskáztatnia!! Szegény!! Azért néha érezteti vele, hogy egyenrangúak a házasságban vagy egyáltalán nem?

Az a baj, hogy te tényleg nem szólhatsz bele és nem is érdemes, a tesód ha olyan úgyis megunja egy idő után és lép.

2009. szept. 29. 18:36
 5/14 anonim ***** válasza:
64%
Igazuk van az előttem szólóknak, ez jelen esetben nem a Te dolgod. Egy kis szeletet láttál a kapcsolatukból. Igen, így tényleg furcsa. De a tesód felntőt férfi, nyilván maga is emg tudja oldani a problémáit - HA vannak. Talán Neki jó így. Nem Neked kell megmentened. Nem tudhatod, a felesége miket tesz meg Neki azért, amiért Ő ezekben a dolgokban segít. Lehet ez egy jó kapcsolat ettől függetlenül, csak Te most egy bizonyos szemszögből látod. Majd a testvéred kiáll magáért, ha szükségét érzi. Nem szabad belefolyni az ilyesmibe, mert úgyis Te jössz ki belőle rosszul... És nem csak a sógornővel van a baj - a testvéred is meg fog haragudni Rád, ha nem tartod tiszteletben a kapcsolatukat.
2009. szept. 29. 18:45
 6/14 anonim ***** válasza:
62%

Mi a véleményem?!...

Az, hogy semmi közöd az öcséd házasságához, és nincs jogod beleszólni az életükbe!!!...

Mondjuk, lehet véleményed MAGADBAN (!), de te is kiakadnál, ha a férjed/barátod testvére szóvá tenné, hogyan éltek, mit miért csináltok?

Ha az öcsédnek valami nem tetszik, majd ő szól a feleségének.

Azért gondolj már bele józanul : ha a sógornőd otthon van a gyerekekkel, akkor vagy ő megy el vásárolni (és a gyerekeket kénytelen a férjére bízni) vagy a férjét küldi el vásárolni, hogy ő vigyázni tudjon a gyerekekre!

Amúgy te is elmehettél volna a boltba, ha már úgyis ott vagy, és akkor aludhatott volna az öcséd!... :D

2009. szept. 29. 18:46
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

Ha meg szeretnéd őrizni a jó kapcsolatot ne avatkozz a dolgaikba.Majd az öcséd megoldja a feleségével a kapcsolatát,majd Ők elosszák egymás között ki mit csinál otthon.Ebbe sem Te sem más nem avatkozhat bele,hogy Ők hogyan élnek.Az Ő kettejük magán ügye ez.Őszintén,Te mit szólnál ahhoz,ha valaki beledumálna A Te és a párod kapcsolatába?Biztos nem örülnél.A tesód felnőtt ember,majd ha nem tetszik neki ahogy a feleséges viselkedik vele akkor leül és megbeszéli vele.

Kérj elnézést ha ebből sértődés lett,mert nem a Te dolgod.hogy Ők hogyan élnek.

2009. szept. 29. 18:49
 8/14 anonim ***** válasza:
67%
18:46os mondd már el mi ez az agresszivitás!!
2009. szept. 29. 18:56
 9/14 A kérdező kommentje:
ja, azt nem írtam bele, hogy ezt nem az öcsém mondta, hanem a sogornőm....így egyértelműbb talán.
2009. szept. 29. 18:57
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom mért ilyen indulatos mindenki...de én pl nyugodtan megszoktam hallgatni a családom véleményét még akkor is ha nincs igazuk, mindig elmondják mit hogyan látnak és utána megbeszéljük...ha nincs igaza úgyis mondja majd a tesója. Nem kell ezért letámadni. Én sem nézném ezt annyira jó szemmel szerintem és legalább megkérdezném, hogy mi miért történik...
2009. szept. 29. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!