Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a barátnőm?

Miért csinálja ezt a barátnőm?

Figyelt kérdés

Addig mondja azt, hogy mennyire tetszik neki egy felsőm amíg kölcsön nem adom neki. Meg addig mondja, hogy éhes vagy szomjas amíg nem veszek innit vagy kaját. nem azért mert sajnálom tőle.. hanem néha elfelejti, hogy már nagyon sok mindent vettem neki, adtam neki és valamikor nagyon paraszt velem. nem azt kérem h adja vissza.. hanem, hogy becsülje meg a barátnőjét. :(

mind ketten 16 évesek vagyunk.

L/16

2009. szept. 29. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Te is célozgass neki szívességekért.
2009. szept. 29. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Raffináltan igyekszik kihasználni téged. A helyedben én azt mondanám neki: odaadtam neked egy-két felsőmet, vettem enni-, innivalót, most rajtad a sor. Megegyeznék vele: egyszer te, másszor ő vesz kaját. Ruhaneműt meg legfejjebb csak cserélnék vele.
2009. szept. 29. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Ingyenélő a barátnőd, és addig igyekszik kihasználni ezt, amíg tudja. Lefogadom, hogy ha rá kerül a sor, akkor hirtelen nem lesz pénze semmire.
2009. szept. 29. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Én a helyedben próbára tenném, mekkora barátnő is ő...

Ugyanis amit leírtál az alapján nem barátnő, csak egy parazita, aki addig szívja a véred, amíg hagyod.

Ha egyszer, majd többször nemet mondanál neki, akkor kiderülne, hogy tényleg a barátnőd-e, vagy csak addig vagy jó neki, amíg kihasznál.

Tudom, kegyetlenül hangzik, de fogsz még kapni az életben ennél nagyobb pofonokat is, melyekből tanulhatsz. :-)

2009. szept. 29. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Milyen az anyagi háttere a barátnődnek? Nem lehet hogy csak éhes, szomjas, esetleg nincs pénze ruhára. Lehet hogy otthon éhezik...
2009. szept. 29. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tényleg ki kellene deríteni. De ha nincs komoly anyagi probléma, mondj nemet.
2009. szept. 29. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem egyedi eset, rengeteg ilyen hálátlan embert ismerek. Hagyd a fenébe, keress más barátokat. Ha nem leszel ott mellette, talán a hiányod megtanítja őt a valódi értékedre.
2010. jan. 5. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!