Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mióta anyám nézi az Éjjel...

Mióta anyám nézi az Éjjel Nappal Budapestet megőrült, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hannával egyidős vagyok,és mióta anyám nézi megőrült. Nem enged sehova,mert én is biztos azt csinálom amit Hanna,sorra kérdezi,hogy melyik barátnőmnek hány pasija volt,és mennyivel feküdt le,turkál a telefonomban...stb
2013. máj. 7. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálom anyukádat, attól a műsortól csak meghülyülni lehet.Szoktasd át inkább a barátok köztre, az sem értelmesebb műsor, de akkor lehet, hogy a szomszédokra fog gyanakodni, nem pedig rád!
2013. máj. 8. 08:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a vírusokról szóló híradó után nagymamám jött pampogni, hogy ne menjünk a gép közelébe sem, mert még mi is elkapjuk.

Gondolom nincs jobb dolga, mint ezen agyalni, talán ha lenne valami más hobbija, nem a tv-ben latottakkal kombinálna.

ismeri a barátaid? ha jobban megismerne őket, csak nem hinné őket qrvának...

2013. máj. 8. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
anno kamaszkoromban a mostohaapám állt hozzá úgy, hogy én biztos iszom, drogozok, fűvel-fával lefekszem, stb. stb. mert látta a tévében,hogy a kamaszok ezt csinálják. pedig akkor még nem is voltak ilyen műsorok, sima idióta filmekben látta...18 éves koromig nem is csókolóztam, egyebet főleg utána kezdtem el, berúgni se szoktam, drogot sose próbáltam. de ő megállapította, mert látta a tévében...
2013. máj. 24. 21:04
 14/14 anonim válasza:
néhány válasz nagyon vicces :D:D:D szerintem mondd meg neki, hogy ez csak kitaláált és ez ilyen nagyon elvont, a valóságtól távolvaló cucc :)
2013. aug. 19. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!