Megjelent az a bizonyos harmadik. Mit tegyek, hogy ne tegyen tönkre mindent?
Figyelt kérdés
Párom mostanában elhanyagol. Sokat veszekszünk, ilyenkor gyakran sétálok a kutyámmal, hogy lenyugodjak. Egy ilyen séta alkalmával (tegnap) ismertem meg azt a bizonyos 3. felet. Kedves hozzám, foglalkozik velem, beszélgetünk, hajlandó lenne közös programokra (randik, kutyasétáltatás). Bejelöltem iwiwen is. Írt levelet, hogy este találkozzunk úgy, mint tegnap. Szeretnék vele találkozni, mert egy jó barátot ismertem fel benne. Sok a közös témánk, közel lakunk egymáshoz (nagyon közel!). Viszont szeretem a párom, de teljesen összezavarodtam. Épp akkor találkoztam ezzel az illetővel (pár éve a közelemben lakik, de sohasem futottunk még össze), amikor összevesztünk a párommal. Ez a sors "keze" lenne? Nem szeretnék elcsábulni. De épp akkor hanyagol a barátom is, mikor lelkileg kellene, hogy támogasson. A másik fiú viszont lelkileg is támogatna, ebben biztos vagyok. Tanácstalan vagyok. Tudom, hogy már ez a "titok-randi" is bűn, de a kutyával sétálnom kell, és mivel a mellettünk levő házban lakik, ha nem ma, akkor holnap futunk össze. Sem érzelmileg, sem szexuálisan nem akarom megcsalni a párom. Szeretem, de... :S2009. szept. 29. 15:28
21/22 anonim válasza:
Miért is lenne jó, ha pusztán azért változna, mert valaki lecsaphat a kezéről? Oké, változik, elülnek a felhők, csábító eltűnik a ködben. Minden rendeződik, elsimulnak a hullámok. Majd megposhad ismét a víz...és hogyan tovább?
22/22 anonim válasza:
Vigyázz,mert ez a "megtudja,hogy valaki lecsaphat a kezéről" rosszul is elsülhet..én is így jártam,20évesen,azt hittem jó ötlet féltékennyé tenni..hát nem volt az,életem szerelmét veszítettem el így,mert szerinte,ha már kifelé kacsingat vki,az nem vezet sehova.Utánna még évekig találkozgattunk,de többet nem tudott bennem megbízni,pedig szó szerint nem is csaltam meg, de neki elég volt a tudat,hogy eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!