Megjelent az a bizonyos harmadik. Mit tegyek, hogy ne tegyen tönkre mindent?
Figyelt kérdés
Párom mostanában elhanyagol. Sokat veszekszünk, ilyenkor gyakran sétálok a kutyámmal, hogy lenyugodjak. Egy ilyen séta alkalmával (tegnap) ismertem meg azt a bizonyos 3. felet. Kedves hozzám, foglalkozik velem, beszélgetünk, hajlandó lenne közös programokra (randik, kutyasétáltatás). Bejelöltem iwiwen is. Írt levelet, hogy este találkozzunk úgy, mint tegnap. Szeretnék vele találkozni, mert egy jó barátot ismertem fel benne. Sok a közös témánk, közel lakunk egymáshoz (nagyon közel!). Viszont szeretem a párom, de teljesen összezavarodtam. Épp akkor találkoztam ezzel az illetővel (pár éve a közelemben lakik, de sohasem futottunk még össze), amikor összevesztünk a párommal. Ez a sors "keze" lenne? Nem szeretnék elcsábulni. De épp akkor hanyagol a barátom is, mikor lelkileg kellene, hogy támogasson. A másik fiú viszont lelkileg is támogatna, ebben biztos vagyok. Tanácstalan vagyok. Tudom, hogy már ez a "titok-randi" is bűn, de a kutyával sétálnom kell, és mivel a mellettünk levő házban lakik, ha nem ma, akkor holnap futunk össze. Sem érzelmileg, sem szexuálisan nem akarom megcsalni a párom. Szeretem, de... :S2009. szept. 29. 15:28
11/22 A kérdező kommentje:
Remélem nincs senkije. Állandóan arról beszél, hogy majd pár év múlva feleségül vesz. Mindenkinek úgy beszél rólam, hogy a leendő menyasszonya. Így azért nem hiszem, hogy lenne valakije.
2009. szept. 29. 15:58
13/22 anonim válasza:
kérdés még, hogy mióta vagytok együtt pároddal
14/22 A kérdező kommentje:
18, és fél éve vagyunk együtt.
2009. szept. 29. 16:12
15/22 anonim válasza:
Ennél könnyebb a logikai feladvány az egyéb kategóriában, amiről szintén f...om sincs...
16/22 anonim válasza:
Fél év még nagyon kevés idő. Ha már most ennyit veszekedtek, akkor azt javaslom, MENEKÜLJ, amíg lehet, mert ez már csak rosszabb lesz.
17/22 anonim válasza:
Hamadik /aki bekavar/ a te részedről akkor van, ha te is akarod. Ha nem, és szereted a párodat, nincs és nem is lesz harmadik. Ezt magadban kell tisztáznod!
18/22 anonim válasza:
él éve vagytok együtt, ebből két hónapja veszekedtek. 18 éves vagy. Őszintén? Én mennék tovább. Megpróbáltad helyretenni a dolgokat, de nem ment, szerinted jövő hónapba, vagy három hónap múlva mitől sikerülne helyrehozni a kapcsitokat?
19/22 anonim válasza:
18 éves vagy, és fél éve vagytok eggyütt?Ne haragudj,de korai még az örök hűségen gondolkodni+reménykedni,hogy a párodnak nincs senkije..és ezt most nem azért írom,hogy bántsalak,csak én is voltam 18 éves meg "iszonyatossan szerelmes"...
20/22 A kérdező kommentje:
Nem borít már el semmit a rózsaszín köd, tudom, az lenne a legjobb ha tovább mennék. De szeretem. Szeretnék még időt adni neki. Ha megtudja, hogy valaki lecsaphatna a kezéről, talán rájön, hogy változtatnia kellene.
2009. szept. 29. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!