Más férje hogy bókol a feleségének?
Sokszor kapom magamat azon, hogy a férjem a szokásos nöi nyavajákra olyan természetesen reagál, amit férfitól ritkán hallani. Szülés óta megváltozott az alakom, az ilyenkor kibukó alakomra való célzásaimra mindig azt mondja: Mit akarsz anya, szültél, ne várd, hogy olyan legyél mint lánykorodba. Nekem így vagy szép, így szeretlek.
Aztán meg a apró költekezéseimre is, harag helyet csak annyit mond tipikus nő vagy, ez van igy fogadtalak el.
És még sorolhatnám.
Hány férfi van aki képes elfogadni és kimondani is azt, hogy a természetes dolgokat nem kell megváltoztatni, úgy jó ahogy a természet kitalálta.
Szerintem a férjed nagyon kedves és korrekt a hozzáállása. (Főleg ha ez nem párosul azzal, hogy megbámulja a még nem szült nőket, hanem valóban Téged tart kívánatosnak.)
Szomorúan olvasom, hogy a szülés után alakjukat visszanyerő nők leszólják azokat, akiknek ez nem sikerült. Nem kellene elfelejteni, hogy valakinek több energiába telik lefogyni, valakinek kevesebbe, ez alkat kérdése, nem csak akaraterőé! Semmi gond nincs azzal, ha valakinek gigászi erőfeszítés kellene a fogyáshoz, akkor nem kezd bele (ha az egészégét nem veszélyezteti a túlsúly). Egy teltebb alakú ember is lehet csinos, elegáns, ápolt külsejű. Ráadásul nők esetében a terhesség, szülés teljesen elfogadható indok néhány kiló felszedésére, nem lustaságból, hanyagságból történt – nem tehetnek róla! És ha valaki kemény fizikai vagy szellemi munkát végez, megértem, hogy nem bír/nem akar éhezni, főleg, ha nagyon lassan jelentkeznek nála az eredmények, mert olyan alkat. Ráadásul ha egy nőre rámarad a házimunka, gyereknevelés, az eléggé elveszi az energiáját – mellé még ne egyen, és menjen el pluszban a kevés szabadidejében alakformáló tornára? Hogy folytassam a sort, az egészséges ételek drágák, nincs mindenkinek pénze az egészséges táplálkozásra: sokaknak nem jöhet számításba az egészséges étkezés, mint alternatíva, nekik marad a koplalás, vagy a beletörődés.
Legyünk már megértőbbek egymással szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!