Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más férje hogy bókol a feleség...

Más férje hogy bókol a feleségének?

Figyelt kérdés

Sokszor kapom magamat azon, hogy a férjem a szokásos nöi nyavajákra olyan természetesen reagál, amit férfitól ritkán hallani. Szülés óta megváltozott az alakom, az ilyenkor kibukó alakomra való célzásaimra mindig azt mondja: Mit akarsz anya, szültél, ne várd, hogy olyan legyél mint lánykorodba. Nekem így vagy szép, így szeretlek.

Aztán meg a apró költekezéseimre is, harag helyet csak annyit mond tipikus nő vagy, ez van igy fogadtalak el.

És még sorolhatnám.

Hány férfi van aki képes elfogadni és kimondani is azt, hogy a természetes dolgokat nem kell megváltoztatni, úgy jó ahogy a természet kitalálta.

2009. szept. 29. 12:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Én nem, de nem azért mert akkora szemét vagyok, csak egyszerűen nem hiszek abban, hogy egy állapot megváltoztathatatlan, ilyen a terhesség után megváltozott alak. Tehát amellett, hogy biztosítom a szerelmemről, még segítek is neki visszaállni az eredeti súlyára és alakjára, nem kell beletörődni abba hogy onnantól mindig úgy fog kinézni. Pont azért nem akarom hogy elhagyja magát, mert szeretem.
2009. szept. 29. 12:37
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Mintha az én férjemet hallanàm, hàl istennek! :)
2009. szept. 29. 12:42
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Te jó ég!Te aztán érted hogy kell a nők nyelvén beszélni!Nem gondolnám, hogy a kérdező arra utal, hogy jól meghízott, elhagyja magát és örül, hogy a férje így fogadja el, hanem örül neki, hogy nem kell azzal gyötörnie magát hogy feltétlen visszafogyjon az eredeti állapotára!Sok minden lezajlik szüléskor, szülés után!Én sem hagyom el magam, nem is szeretném!Még nem szültem, de kiborulnék, ha néhány kiló rám jönne, a férjem meg úgy állna hozzám, hogy szeretlek, de azért fogyj vissza!Főleg ha nem sok kilóról van szó!

Amúgy kedves kérdező az én férjem is ilyen:)Már alig várjuk, hogy jelentkezzen nálunk a pici, és tudom, hogy hasonlóan fog hozzáállni a dolgokhoz, ahogy a te férjed!Azért tudom, mert ilyen most is!:)

2009. szept. 29. 12:43
 4/16 anonim ***** válasza:
51%
na jó, második vagyok, kitörölték az elsőt, az ő válaszára reagáltam.
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
pedig jó nagy szemét vagy...miért azért mert elvetted már semmi bók?és amúgy is ha nem lennél szemét nem az lenne a válaszod amit ide írtál...attól h megváltozott miért már nem úgy szeretnéd?egy jó férj nem is gondolkodik ezen h nem szereti akkor már ha úgy megváltozott az alakja...
 6/16 anonim ***** válasza:
37%

Engem, mint nőt nagyon zavarna, ha ilyeneket mondana a férjem. És biztos nem bóknak venném, hanem csendes beletörődésnek, amit nem tudnék elviselni.

És 3 gyerek után is fel tudom venni a 20 évvel ezelőtt hordott ruháimat. Sok sport és következetesség kell hozzá. De én ma is azt akarom, hogy a férjem ragyogó szemmel nézzen rám, ha belépünk egy társaságba és ne azt mondja, hogy olyan vagy amilyen.

Én is azt is szeretem benne, hogy ad magára, sportol, karbantartja magát, kényes az öltözködésére.

A természet nem azt találta ki, hogy szétmenjünk, mint a kelttészta, hanem hogy gondozzuk magunkat.

(Tudom, hogy fél lábbal is szeretne, de nem kívánok fél lábbal élni)

2009. szept. 29. 12:44
 7/16 A kérdező kommentje:

Igaz nem vagyok egy sportember, de semmit nem változtattam a szülés elötti magatartásomon. Csak pár kilócskával vagyok több. Adok a megjelenésemre, de mivel én amúgy is jojo diétás voltam lánykoromba, mostmár bele sem kezdek.

Amig lánykoromban jobban izgatott a megjelenésem szülés óta nem is érdekel, mert a lányom a lényeg. Lehet hormonális változás, mert elvben én nem így gondolkodtam azülés elött. Viszont ezt is természetesnek tartja a párom. Ő is a lányunk körül pörög és így imádjuk egymást. Szóval nagy a boldogság azért ideát. :)

2009. szept. 29. 12:47
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Azt nem tudom hány férfi ilyen még,de az én férjem is ilyen.Úgy fogad el ahogy vagyok,a hibáimmal együtt,és és én is Őt.Én 3 gyereket szültem,és igaz nem dupláztam meg a súlyomat de van felesleg rajtam.Ő is mindig azt mondja az Ő kedvéért ne fogyózzak,mert így szeret.Én pedig nagyon csalódott is lennék,ha a külsőségek érdekelnék.Amelyik férfinak a derék bőség a lényeg,azzal nem érdemes kapcsolatot fenntartani.Akinek csak a külsőségek a látszat számítanak,azzal nem hiszem,hogy lehet tartalmas érzelem gazdag házasságban élni.Ha én fogyni akarok,akkor a magam kedvéért teszem nem azért,hogy megfeleljek.Az én férjem 25 kg-al volt kevesebb amikor összeházasodtunk.Sosem zavart,hogy mackós lett,sőt így mégjobban tetszik.(sosem tartottam vonzónak a vékony férfiakat)Nem akarjuk egymást megváltoztatni.
2009. szept. 29. 12:49
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Lehet egy molett nő is ápolt kellemes megjelenésű.Sőt sokaknak kifejezetten jó áll pár plusz kg.Nekem is mindenki azt mondja,jobban nézek így ki mint 50kg-an.Az én férjemnek pl nem tetszenek a gebe libák,sosem tetszettek.Az,hogy valaki mennyire ad magára nem kg kérdése.Én is adok a megjelenésemre(bár 3 gyerek mellett néha nem egyszerű)az öltözködésemre,mindig ápoltan csinosan lépek ki az utcára.A férjem meg kifejezetten örül a plusz kg-imnak,és azt mondja ne adjam le ha nem muszáj.És Ő így is mindig hangsúlyozza mennyire büszke rám,hogy én vagyok a felesége amikor megjelenünk valahol.
2009. szept. 29. 12:58
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

hát nem tudom, de 12:44-eséknél tényleg nagyon fontos,hogy milyen a teste az anyukának...engem zavarna, ha folyton azzal nyüstölnének hogy fogyjak, mert nem vagyok keltészta!Szerintem a kérdező sem erre utal, hanem arra, hogy néhány plusz kg elfér-e...

Anyukám 5 gyereket szült, és volt rajta jópár plusz kg a szülés után!Apa soha nem nyaggatta, hogy fogyjál le mert nem lehet veled így megjelenni!Mert ducibban is nagyon csinosan meg lehet jelenni!Anya saját maga miatt fogyott le, ma senki meg nem mondja róla, hogy 5 gyereket szült!

2009. szept. 29. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!