A nők miért választanak ilyen férfit?
Mindig azt lehet hallani és olvasni tőletek hölgyeim, hogy egy férfi legyen magabiztos, álljon ki magáért, ne legyen tutyimutyi stb. Ez oké.
De akkor miért választotok olyn férfit, aki "nem meri megmondani az anyjának", "túl gyáva, hogy kiálljon magáért", "mindig rám hagy mindent".
Az előbb is olvastam egy nőt, aki anyóséknál él és csipegetik a pénzüket. Szó szerint azt írta a kérdező, hogy a párja ilyen téren nyúl sőt, minden vitában gyáva. Mindent ráhagy, még azt is, ohgy vállaljanak gyereket (ahogy te akarod stb).
Kérdezem miért? Hol van az a fene nagy választás a nők részéről?
naja, még a legkeményebb fickók is elérzékenyülnek ha az anyjukról van szó. :)
szerencsére azért az én párom képes megmondani az anyukájának, ha valamiben nem ért vele egyet, meri vállalni a konfliktusokat. könnyebbség, h nem kell vele együtt élnünk, így nagyobb horderejű kérdésekbe nem tud beleszólni, illetve nem akar minket irányítani. vagy csak nem tud :)
de elismerem, nem valami kényelmes egy olyan helyzet, ahol a párod és az anyád közt kell igazságot tenned. sztem az emberek többsége egyszerűen képtelen erre.
Köszönöm szépen a válaszokat, kitárgyaltuk. Kivétel nélkül mindenkinek pacsit adtam.
Az utolsó előtti elgondolkodtatót írt. Viszont úgy gondolom, hogy néha a szülővel is szembe lehet menni, hisz nem minden arany, amit anyuci mond. Kíváncsi voltam, mivel a nők döntő többsége mindig a magabiztosságot írja válaszul arra a kérdésre, hogy milyen pasit szeretnének.
22-es. Nyilvan akinek nem inge, nem veszi magara...
A korabbi kerdes kiiroja valoszinuleg nem az altalad emlitett kategoriaba tartozik, mert akkor nem panaszkodott volna a parjara...
Balgasag a noktol, h azt hiszik, h majd ok megvaltoztatjak a pasit...
16 voltam:
17! Nekem ne "mosakodj", hogy te milyen változóképes vagy, mert egyrészt nem érdekel, másrészt én már hű képet kaptam a jellemedről, ahogy leírtad a férjed a kérdésedben, na az nekem bőven elég volt belőled.
Eszem ágában sincs mosakodni.....
Nem azért de magánéleted van?
Én meg azt szeretem,mikor másnak nincs jobb dolga,mint egy kérdésen órákat csámcsogni,belelátsz bakker az életembe,tudod milyen életet élek,milyen ember vagyok?
Mi zajlik le köztem és a párom között...
Egy kérdés alapján én erősen kétlem hogy tartalmas véleményt lehetne alkotni valakiről.
Igen,panaszkodtam a páromról,mert el vagyok keseredve,hogy
amennyire szerettem,úgy kiábrándultam belőle....ez meg drágám egy olyan oldal,ahol az emberek már csak azért is tesznek ki kérdést,hogy valahol kibeszéljék magukból a fájdalmukat,gondjukat,bajukat....lehet valaki eltévesztette a ház számot,mert szerintem ez egy ilyen oldal,ahol az emberek anonim bármit megkérdezhetnek....
ma 12:16
Én a helyedben nem reagálnék az ilyen kötekedő
emberek idióta megjegyzéseire.
Rengeteg a frusztrált ember,már csak azért is belekötnek valakibe,hogy jobb napjuk legyen....főleg itt gyakorin.
Attól még nem leszel buta,hogy el vagy keseredve,és leírod ennek okát,miértjét....ha nem írnád le,akkor meg az lenne a baj,hogy kevés az infó,így nem lehet érdemleges választ adni...
Én olvastam a linkelt kérdést,csak azt tudnám tanácsolni,hogy amennyiben tényleg nem képes a párod változni,ne gondolkodjatok közös jövőben.
Eleinte az én párom is ilyen tutyi-mutyi alak volt,de én
valamennyire hatottam rá,így sokat változott.
Szerintem a te párod nem szeret igazán,hisz ha annyira szeretne,nem reagálna így pl a gyerekvállalás lehetőségére
"ahogy te akarod".
Bárki bármit mond,egy kapcsolatból nehéz egyik napról a másikra kilépni,viszont ha nem érezzük magunkat boldognak benne,akkor nincs más lehetőség....
Légy erős!
Én drukkolok neked!
12:16:
Képzeld, van magánéletem, bár én nem rakom ki a köznek, mint egyesek. Ellenben a tied elég sivár lehet, ha az életben nincs kivel megbeszélni, és csak egy noname oldalra tudod kirakni a nyűgödet.
Na meg, csak, hogy ne érezd magad olyan fontosnak, különösképpen nem érdekelt a kérdésed, (ha érdekelt volna válaszoltam volna ott) , csak azért olvastam el, mert ennek a kérdésnek a kapcsán be lett hozva hivatkozásnak, és nem tudtam mi az, egyebekben el sem olvasom.
Egyébként meg fel a fejjel, az utánad következő "buksisimiző" válaszoló drukkol neked, akkor csak megoldódik a gondod! :DDD
ma 12:37
Én kérek elnézést :)
És annyira elszomorít hogy nem válaszoltál a kérdésemre :(
Nem azért,de neked mi közöd ahhoz hogy ki milyen kérdést tesz ki.....te lehetsz a megtestesült tökéletesség,akinek semmi gondja az életével,harmonikus kapcsolatban él....a húsvéti nyuszival meg kebelpajtások vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!