Elmondjam a szüleimnek hogy prostituált voltam 19-21 éves koromig? Ti elmondanátok?
Szerintem se mondd el! Ez a kegyes hazugság kategória.
Nekem van egy kislányom, igyekszem mindent megadni Neki, hogy ne szenvedjen semmiben sem hiányt. Nem vagyunk gazdagok, sőt! De Ő az első. Nem tudhatom, hogy lesz -e olyan időszak, amikor annyira szegények leszünk, hogy nem tudjuk majd eltartani, de ha lesz (ha nem is az én hibám lesz) és ilyesmihez folyamodna csak magamat okolnám és valahol utálnám is, hogy hogyan juthattunk el idáig... Mondjuk hozzátenném én előbb vállalnék el bármilyen munkát mint ezt ... Elhiszem, hogy sokan azt mondják, nincs más lehetőségük. Azért szerintem akad. Nem ítélkezem, csak ez egy olyan dolog, hogy ha egyszer belemész, megmásítani nem tudod! Egy életen át kell hordoznod ennek a súlyát. (ha csak nem jókedvedből mentél bele, mert akkor nincs súlya) Én ismerek olyan nőt aki világ életében elég magamutogató stílusú volt, akart egy saját kozmetikai szalont, kiment Hollandiába és azzal jött haza, hogy legalább azért fizetik amit szeret is csinálni. Szóval, van ilyen is ...
Egy szónak is száz a vége. Ez a Te döntésed volt (bármiért is döntöttél így), Neked kell viselned a súlyát, nem a szüleidnek! Ne tedd ezt a terhet a vállukra! Életük végéig bűntudatuk lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!