Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok tanácsot adni? 15/L

Tudtok tanácsot adni? 15/L

Figyelt kérdés

Szóval apám miután elváltak elköltözött és új családja van.

Nehezen viselem..sokat sírok, mert nagyon messze lakik.

Ritkán találkozunk emiatt, meg napi 5percet beszélünk telefonon..

Most jövőhéten találkozunk, mert jön le a szüleit is meglátogatni. Annyira nehéz...Ma gondolkoztam és ..és...furán hangzik de nem akarom látni. Könnyebb elviselni a hiányát ha nem beszélünk és találkozunk annyit. Már egyre kevesebbet gondoltam rá és nem is nagyon sírtam, de most kavarog bennem minden és rossz a kedvem is...és hiányzik..

Tudom ha most találkozunk akkor megint el fog menni, és felkavar mindent.

Anyával is összevesztem..szerintetek ha holnap anyák napjára veszek neki pár dolgot nem fog haragudni? :/ Csak ő maradt nekem...de nem tudom elviselni manapság ha kritizálnak és megmondják nekem hogy mit csináljak.

2013. máj. 4. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha szereted, és jóban vagytok, akkor ne szakítsd meg a kapcsolatot. Sokkal jobban fog fájni később. Megértem, hogy így minden alkalommal felkavar, de próbáld ezt elmondani neki, hátha meg tudjátok oldani a gyakoribb találkozást. Te szoktál hozzá menni?
2013. máj. 4. 19:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen én szoktam. "Drága a benzin, vonat olcsóbb."

Őszintén nem nagyon akarok vele találkozni többet így hogy nem velünk lakik. Lekezel és tud annyira bunkó lenni, hogy még több szilánkot "tesz belém"....

2013. máj. 4. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:

szia !:)

én 1 évvel vagyok idősebb nálad,hátha hallgatsz egy korodbelire.

ha nem találkozol vele többet,neked is neki is fájni fog.

azért csak ő nevelt fel,csak ő az apa. nem a te hibád miatt váltak el,és gondolj bele hogy milyen rossz lesz neki is neked is hogy elveszítettem aput/lányomat. nekem is rossz volt apa nélkül,sosem volt apám,pót apám volt 8 éven keresztül,aztán szét mentek,és új családja lett. rettenetesen fájt,de minden héten találkoztunk. mostmár kb 2-3 havonta,mert már 4 gyereke van,és nem sok ideje van,és nekem sem.. jobb ha találkoztok... én sem akartam találkozni,de rosszabb volt hidd el. azért jó volt :)

2013. máj. 4. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam hogy nem akarok vele többet találkozni. Csak most nem tudom hogy fogadjam ezt hogy találkozunk :(
2013. máj. 4. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem vagytok jóban apukáddal, akkor ne erőltesd a dolgot. Talán később rendesebb lesz, de semmi garancia sincs rá. Anyukád meg biztos megbékél, ha bocsánatot kérsz tőle (ha van miért) és veszel neki egy csokor virágot vagy valamit. 26N
2013. máj. 4. 19:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Azért van megsértődve mert lehülyéztem...

Kértem bocsánatot de hát nem áll velem szóba..annyira gyerekes.

2013. máj. 4. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!