Tudtok tanácsot adni? 15/L
Szóval apám miután elváltak elköltözött és új családja van.
Nehezen viselem..sokat sírok, mert nagyon messze lakik.
Ritkán találkozunk emiatt, meg napi 5percet beszélünk telefonon..
Most jövőhéten találkozunk, mert jön le a szüleit is meglátogatni. Annyira nehéz...Ma gondolkoztam és ..és...furán hangzik de nem akarom látni. Könnyebb elviselni a hiányát ha nem beszélünk és találkozunk annyit. Már egyre kevesebbet gondoltam rá és nem is nagyon sírtam, de most kavarog bennem minden és rossz a kedvem is...és hiányzik..
Tudom ha most találkozunk akkor megint el fog menni, és felkavar mindent.
Anyával is összevesztem..szerintetek ha holnap anyák napjára veszek neki pár dolgot nem fog haragudni? :/ Csak ő maradt nekem...de nem tudom elviselni manapság ha kritizálnak és megmondják nekem hogy mit csináljak.
Igen én szoktam. "Drága a benzin, vonat olcsóbb."
Őszintén nem nagyon akarok vele találkozni többet így hogy nem velünk lakik. Lekezel és tud annyira bunkó lenni, hogy még több szilánkot "tesz belém"....
szia !:)
én 1 évvel vagyok idősebb nálad,hátha hallgatsz egy korodbelire.
ha nem találkozol vele többet,neked is neki is fájni fog.
azért csak ő nevelt fel,csak ő az apa. nem a te hibád miatt váltak el,és gondolj bele hogy milyen rossz lesz neki is neked is hogy elveszítettem aput/lányomat. nekem is rossz volt apa nélkül,sosem volt apám,pót apám volt 8 éven keresztül,aztán szét mentek,és új családja lett. rettenetesen fájt,de minden héten találkoztunk. mostmár kb 2-3 havonta,mert már 4 gyereke van,és nem sok ideje van,és nekem sem.. jobb ha találkoztok... én sem akartam találkozni,de rosszabb volt hidd el. azért jó volt :)
Azért van megsértődve mert lehülyéztem...
Kértem bocsánatot de hát nem áll velem szóba..annyira gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!