Miért van szégyenérzetem?
20éves lány vagyok, barátom 22éves. lassan 4hónapja járunk, és 6hónapja ismerjük egymást. Tegnap éjjel nála aludtam, a szüleim nem szólnak bele, szeretik a páromat, az Ő szülei is szeretnek engem, senkinek semmi kifogása nem volt az együtt alvással.
Lefeküdtünk...szeretem a páromat, és Isteni volt a dolog, de szégyellem magam, bár már voltam előtte is pasival...de úgy érzem mintha valami megbocsájthatatlan bűnt követtem volna el, olyan hülyén érzem magam, ha arra gondolok. Megtenném ismét nem bántam meg, csak nem tudom... zavarban vagyok, ha erre gondolok. Úgy érzem mindenki látja rajtam mitörtént...és ezért elítélnek itthon, vagy nála a szülei......
+kérdés: Védekeztünk, és ellenőriztük a gumit az aktus után, nem volt kiszakadva semmi baja sem volt, kicsit mégis feszült vagyok, mert elszoktam a szextől, régóta nem volt pasim...és félek, hogy nem-e lehet baj ÚGY....
Én a helyedben inkább attól félnék,hogy a barátodnak te voltál az első.Sajnos nem akarlak lehangolni,de előbb utóbb kitör belőle a kíváncsiság és ki akar,majd mást is próbálni.
Egyébként meg nem kell szégyenled magad.Felnőttek vagytok.
utolsó, lehet igazad van, mégsem értek egyet veled.
Mert ha Casanova pasim lenne, az is megcsalna, mondván, hogy : mivel előttem volt 1000nője, utánam is lesz még 1000.
Apukám anno a falu Casanovája volt pl. minden csaj odáig volt érte, sok barátnője volt, de amikor anyumat megismerte megváltozott, mindennek már 33éve, és sosem csalta meg, és 3an vagyunk tesók :)
Plusz unokatesóm szűz volt amikor lefeküdt a barátnőjével, ki gondolta volna már 2,5(!!)éve együtt vannak:)
Ha szeret nem csal meg, ha nem szeret jobb is ha megy, lefeküdtem vele, mert szeretem, az hogy milesz a jövőre bízom, ennyi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!