Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan dolog, amit a mai...

Van olyan dolog, amit a mai napig nem bocsájtottál meg a párodnak?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy egy veszekedés alkalmával olyasmit mondott, ami nagyon fáj, utána kibékültetek, de mindig tüske marad?

Hogyan lehet ezt túllépni?

2013. máj. 4. 10:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Én mondtam olyanokat ami megmaradt benne,viszont neki voltak olyan tettei,amik bennem maradtak meg.Ezeket így megőrzöm magamban,nem felejtek.Az exemnek voltak szóbelileg durva megnyílvánulásai,azokra most is emlékszem,neki soha nem tudtam volna megbocsájtani ezért,szerencsére vége lett.
2013. máj. 4. 10:29
 12/29 anonim ***** válasza:
9: és nem is tudnál sehova se elmenni ?
2013. máj. 4. 10:32
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne ilyen, mar nem volnánk együtt.
2013. máj. 4. 10:33
 14/29 anonim ***** válasza:

Kérdező, 2. vagyok, nekem azt mondta hogy a legszarabb anyuka vagyok, amiért felhoztam hogy elmehetnénk nyaralni az 1 éves gyerekünkkel... szerinted?

A te párodból mi váltotta ki azt amiért ilyet mondott? neked?

2013. máj. 4. 10:34
 15/29 A kérdező kommentje:
De lenne, de az rosszabb körülmény a gyereknek mint amibe most van.
2013. máj. 4. 10:34
 16/29 A kérdező kommentje:
Hogy mi váltotta ki? Nem bírtam már elviselni, hogy úgy közlekedik mellettem a lakásban mintha vadidegen lennék, vagy egy albérlő. Csak utasításokat ad, mosogass el, moss fel, vasald ki...stb. Egy jó szava sincs hozzám. Nem bírtam tovább és követeltem, hogy beszéljük meg a továbbiakat, azt mondta ne nyúzzam....ennyi.
2013. máj. 4. 10:36
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nálatok nem ez az egy mondat a probléma...
2013. máj. 4. 10:49
 18/29 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nem.
2013. máj. 4. 10:50
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
10-es, keress másik munkát amíg dolgozol, senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy csak ezt csinálhatod. És próbálj arra gondolni, hogy talán a párod azért vállalta el a rosszabbul fizető állást a nyilvánvalóan jobb lehetőség miatt, mert nem akart tőletek, a családjától minden második hétvégén távol lenni.
2013. máj. 4. 10:52
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
De ha nyilvánvalóan házi cselédnek néz, és nem vagy boldog mellette, akkor miért vagy vele? Miért nem hagyod ott a fenébe? Ha észhez tér, az jó, ha nem, hát lássuk be semmit sem veszítettél..
2013. máj. 4. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!