Ez így fer velünk szembe? (anyósprobléma)
Szóval a párom anyjáéknál lakunk természetesen segítünk amiben lehet fizetjük a rezsi felét,mert úgy állapodtunk meg h a felét ők fizetik a felét is és sztem ez így van jól. A probléma viszont az h nekünk kell spórolni és állandóan arra gondolni h eszünk-e hónap végén..mi vesszük meg a kaját,egyszerűen nemtudunk spórolni hogy elmehessünk pl: nyaralni vagy albérletbe.. Az anyja amint pénzt kap a kezéhez állandóan költekezik ma is pl. 3-szor volt boltba de kaját nem vett, vett magának cipőt,nadrágot és még van pofája nekem mutogatni.. A páromra is iszonyatosan haragszom hogy ennyire nem érdekli a dolog állandóan megy a veszekedés anyós miatt köztünk,de ő magasról lesz*rja én meg már kezdek megőrülni. Hogyha meg úgy alakul hogy nem tudunk neki pénzt adni hónap végén hogy vásároljon be akkor meg besértődik elkezd csapkodni meg nem szól hozzánk.Apósom is olyan ám állandóan a kocsmába van órák hosszát is akár...Kezd rohadtul elegm lenni viszont páromat meg nagyon nagyon szeretem!!
L/23
"de az anyósoméknak van egy csomó tartozásuk ami minket is lehúz anyagilag"
Ezt nem értem, titeket hogy érint az anyósék tartozása?
1. Fair-nak írják, és fer-nek ejtik. Magyarul pedig számtalan sok szó van rá.
2. Költözztek el minél előbb, mert ez a családi játszmázás csak arra megy ki, hogy széttúrja a kacsolatot, és ne engedjen fizikalilag )pénzügyek), sem pedig lelkileg függetlenedni tőlük.
3. Nem megőrülni kell, hanem leülni a pasiddal beszélni. Ha nem veszi komolyan a problémát, akkor ki kell rúgni szépen, fogni a betyárbútort és elköltözni. A saját lábikódra állni és nem panaszkodni. Pl. megteheted azt, amit mi megtettünk: kijöttünk külföldre, mert nem volt lakás, nem volt munka, nem volt önállóságra lehetőség.
Ilyen egyszerű a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!