Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kezelni az...

Hogyan lehet kezelni az utálatos anyosokat?

Figyelt kérdés
Van valami univerzális "recept" vagy "kezelési utmutato", hogy hogyan lehet velük bánni? Ne haragudjatok a nyers megfogalmazásomért,de másként nem tudom kifejezni magam..

2013. jan. 31. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Úgy báj vele mint az anyukáddal.
2013. jan. 31. 18:41
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Az "én vagyok az istennő és csak én tudom mi a jó" anyósokkal úgy kell a legjobban bánni, hogy szépen meghallgatod aztán letojod mit mondott. Ettől nagyrészt agyvérzést kapnak.
2013. jan. 31. 18:43
 3/10 A kérdező kommentje:
De hiszen nem csinálok ellene semmi rosszat, nemtudom mi oka van arra, hogy kötözködjön, sértegessen, támadjon..
2013. jan. 31. 18:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak ha meg látja, hogy nem ugy csinálom, ahogy ő mondja, akkor mégjobban támad! Szo szerint megtámad, beleszol, beleköt abba amit csinálok, ahogyan csinálom!
2013. jan. 31. 18:44
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Ismerős a helyzeted!

Az én anyósom is "utálatos".

Mások előtt mutatja a szépet,jót, de ha kettesben vagyunk,magasról tesz rám,szinte semmit nem beszélünk egymással.

A féltékenykedése pedig már egyszerűen nevetséges, elvettem a pici fiát. A páromat még mindig egy 10 éves gyerekként kezeli. Bosszantja a párom édesanyját,hogy nem kérek semmiben segítséget tőle,és nem kérdezem meg semmiről. Pl: ha valami kaját nem tudnék megcsinálni,amit a párom szeret, akkor azt nem kérdezem meg tőle,inkább megcsinálom magamtól,de úgy érzem 100x jobban tudnék segítségért fordulni egy idegenhez mint hozzá.

2013. jan. 31. 18:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Istenem! Mintha az én anyosomat irtad volna le! Az én párom ráadásul eléggé válogatos, és ha megtudja esetleg, hogy nem ugy sikerült a kaja( holott szerintem jo ize van az ételnek amit főztem), akkor kárörvend!
2013. jan. 31. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Itt a bökkenő. Honnan tudja meg,hogy nem úgy sikerült a kaja?

Minden anyós problémát csak az anyós gyereke tudja megoldani. Ha még szürke köd van a pici fiú szemén, ott soha nem lesz béke.

2013. jan. 31. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

7-es megmondta lényeget!!! Amíg a párod nem teszi helyre az anyuciját, te csinálhatsz akármit!

(saját tapasztalat)

Beszéld meg vele, és álljon a sarkára, neki kell felfogni, hogy ti külön család vagytok, aztán meggyőzni erről a mamit. És nem engedni, hogy téged bántson!

2013. jan. 31. 21:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csak akkor igen meg is van a hiba, mert én ezzel tisztában vagyok, hogy a párocskám nem fogja megtámadni anyucit azzal, hogy mi külön vagyunk! Ő is egy kis anyámasszony katonája...
2013. febr. 1. 08:03
 10/10 anonim ***** válasza:
57%

Akkor nem tehetsz semmit, ezt a harcot mi is megvívtuk, sokáig( 1 évig tartott) de a férjem rájött(akkor még csak 1 éve jártunk), hogy anyuci nem az a szent akire eddig felnézett,és látta onnantól, hogy az apja mekkora terrorban él a mai napig. De ha erre nem jön rá akkor nincs értelme folytatni. Mint írtam én 1 évig viseltem ezt a "jaj, mit tegyek, 2 szeretett nő közt állok, szegény én" korszakot és mikor már besokalltam és megbeszéltünk 1 időpontot egy nagy beszélgetésre akkor akartam közölni, hogy szeretem, de így nem élem le az életem. Szerencsére azzal fogadott, hogy anyjával végleg lezárta ezt az ügyet, kitálalt neki mindent és hogy hogy képzelem el a közös jövőnk...köpni nyelni nem tudtam, és azóta eltelt boldog 6 év, félévente 1 találkával az anyóssal...

Szerintem állj a sarkadra, mert olyan férfire nem érdemes pazarolni az időt aki nem tud elszakadni az anyjától és felfogni, hogy saját családja van. Ez nem azt jelenti, hogy anyucit le kell tojni, csak annyit, hogy önállósodni kell, és nem bábunak lenni.

2013. febr. 1. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!