Hogyan viselkedjek párom kislányával?
Páromnak van egy 1,5 éves kislánya. Nagyon félek az első találkozástól,nem vagyok az a gyerekek felé könnyen nyitó típus és biztos fájni is fog látni őket együtt, hisz már én is rettentően vágyom babára és fáj, hogy még nincs sajátom.
Szeretném, ha megkedvelne, sokat álmodoztam arról, hogy találkozunk és az ölembe bújik, együtt játszunk, persze a valóságban tudom, hogy visszahúzódó lesz, hisz én csak egy idegen vagyok számára.
Hogyan tudnék helyesen viselkedni és megkedveltetni magam vele?
Egyszóval: Természetesen.
Ne akard megkedveltetni magad vele!
Én már két éve élek együtt a párom kislányával (2.5) és most már egész gyakran jön oda, bújik hozzám. Amikor először tette, nagyon jól esett, elérzékenyültem. Most már majdnem természetes, hogy reggel odajön hozzám is, hogy öleljem meg. És néha már emlékeztetnem kell magam, hogy nem az én gyerekem, ezért nem is haragudhatok rá, amikor kihangsúlyozza, hogy most nem nekem hozott valamit oda, hanem a páromnak. Szerintem ehhez nem kellett a részemről szinte semmi, csak szeretet és türelem. Abból viszont jó sok. ;)
sokáig én is azt hittem, hogy nem értek a gyerekekhez.
aztán nyáron elmentünk rokonlátogatóba, és ott volt egy kétéves kislány. olyan aranyos, értelmes volt, hogy nem is akartam mással foglalkozni, mint vele. jót mókáztunk, babáztunk, állatkertet építettünk.
pár óra múlva pedig már az én pólómat húzgálta, h kísérjem el kakilni :) szóval nagyon a bizalmába fogadott, és kérdezgette, hogy ott alszom-e vele :) tündéri volt.
szal ne foss, csak lazán! az ekkora gyerekek még nagyon nyitottak. az a lényeg, hogy beszélgess vele, kérdezgesd, ha játszani szeretne veled, akkor játssz vele!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!