Férjem az utóbbi időben miért nem közeledik felém és miért utasít el? Sok a 11 év? Egy 45 éves férfi már nem kívánja minden nap?
Sziasztok!
Hát nem is tudom hol kezdjem.
Szóval férjem az utóbbi időben egyre kevésbé közeledik hozzám. Már olyan nehezen bírom, hogy arra is gondoltam, hogy veszek valami segédgépet, de erre azt mondta, hogy akkor felejtsem el őt. Akárhogyan közeledek, mindig van valami kifogás. Fáradt vagyok, sokat dolgoztam, most nincs kedvem, felébred a gyerek, késő van, majd máskor... ha piros hó esik.
Édesapám amikor még élt, mondta párszor nekem, hogy sok lesz a 11 év. Akkor még sajnos nem értettem, hogy mire gondol...
Több mint 10 éve vagyunk együtt, 4 gyermekünk van, én 34 éves nő, ő 45 éves férfi.
De ha már most így állunk, akkor mi lesz 10 év múlva???
Ti is voltatok hasonló cipőben??? Mi lett a vége???
Ezt a többieknek is elmesélhetnéd, akik sokkal idősebb fazonokba esik bele.
Lehet, hogy már potencia zavarok vannak, így vagy úgy de ez záros határidőn belül várható volt hogy eljön. Ha most sikerül megoldani, akkor is pár év vége lesz. Edd meg amit főztél.
Az én párom 48 lesz, de semmi baja sincsen.
Nem akarlak megbántani, de nem lehet, hogy csak szimplán nem kíván téged?
20/L
Anyám a párod 28 évvel idösebb.Az apád lehetne mugodtan. :(
A kérdésre válaszolva el hiszem,hogy nem kívánja a szexet minden nap....Èn sem pedig csak 32 éves vagyok,Heti szinten 1x 2x.
Nem vagyunk egyformák.Ö pedig igen is öregszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!