Ha arabos arcom van akkor cigany felmenom lehet?
Mondtak hogy arabos arcom van,de en nem tudok rola hogy lenne cigany rokonom...
Akkor mitol "arabos" az arcom?
Keira K-nak és Natalie P-nak NINCS arabos arca! Még vélteéenül sem. Te pedig szerintem csak szeretnél rájuk, hasonlítani.
Véltelenül nem Kalocsa környékén laksz vagy onnan származol? Akkor ugyanis lehetsz még pota is. A poták a törökök leszármazottai. Olyan arabos arcod lehet tőle, hogy a fal adja a másikat. :)
Nem szeretnek hanem hasonlitok rajuk:)
Rengetegen mondtak szoval ebbe ne menjunk bele :)
Amugy nem nem arra lakom..
Az én vonásaim is mondjuk úgy, hogy mediterránok, és a színeim is. Ha bárhova utazom délre, mindenhol helyinek néznek. Jordániában is, Spanyolországban is, Izraelben is, Isztambulban is.
Ehhez képest pontosan tudom, hogy semmi egzotikus nincs bennem, de nagyon mix a család, vannak tótok, szerbek, franciák, svábok, én meg ilyen kreol lettem :)
Mondjuk én örülök neki, nem szívesen lennék szőke fehérbőrű északi kinézetű.
Nálunk tuti nincs cigány, simán lehet, hogy nálatok sincs. Pedig a zeneérzéket szívesen örököltem volna :)
Az igen..
"Mondták, hogy arabos az arcom, de én nem tudok róla, hogy lenne cigány rokonom.
Akkor mitől "arabos" az arcom"
no komment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!