Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha arabos arcom van akkor...

Ha arabos arcom van akkor cigany felmenom lehet?

Figyelt kérdés

Mondtak hogy arabos arcom van,de en nem tudok rola hogy lenne cigany rokonom...

Akkor mitol "arabos" az arcom?

2013. ápr. 30. 19:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Keira K-nak és Natalie P-nak NINCS arabos arca! Még vélteéenül sem. Te pedig szerintem csak szeretnél rájuk, hasonlítani.

Véltelenül nem Kalocsa környékén laksz vagy onnan származol? Akkor ugyanis lehetsz még pota is. A poták a törökök leszármazottai. Olyan arabos arcod lehet tőle, hogy a fal adja a másikat. :)

2013. máj. 1. 10:43
 22/25 A kérdező kommentje:

Nem szeretnek hanem hasonlitok rajuk:)

Rengetegen mondtak szoval ebbe ne menjunk bele :)

Amugy nem nem arra lakom..

2013. máj. 1. 10:56
 23/25 anonim ***** válasza:

Az én vonásaim is mondjuk úgy, hogy mediterránok, és a színeim is. Ha bárhova utazom délre, mindenhol helyinek néznek. Jordániában is, Spanyolországban is, Izraelben is, Isztambulban is.

Ehhez képest pontosan tudom, hogy semmi egzotikus nincs bennem, de nagyon mix a család, vannak tótok, szerbek, franciák, svábok, én meg ilyen kreol lettem :)

Mondjuk én örülök neki, nem szívesen lennék szőke fehérbőrű északi kinézetű.

Nálunk tuti nincs cigány, simán lehet, hogy nálatok sincs. Pedig a zeneérzéket szívesen örököltem volna :)

2013. máj. 1. 12:40
 24/25 anonim válasza:
Lehet bizony.Nekem csordogál a véremben török,cigány és szlovák vér...állítólag..de teljesen átlag magyar kinézetem van a hugomon már kijött sötetbarna haj,szem kreol bőr..A párom arab szóval követem a hagyományt az en gyerköceim vérében már arab vér is lesz ;)
2013. máj. 14. 13:47
 25/25 anonim válasza:

Az igen..

"Mondták, hogy arabos az arcom, de én nem tudok róla, hogy lenne cigány rokonom.

Akkor mitől "arabos" az arcom"

no komment

2015. ápr. 6. 05:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!