Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha arabos arcom van akkor...

Ha arabos arcom van akkor cigany felmenom lehet?

Figyelt kérdés

Mondtak hogy arabos arcom van,de en nem tudok rola hogy lenne cigany rokonom...

Akkor mitol "arabos" az arcom?

2013. ápr. 30. 19:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%
igen
2013. ápr. 30. 19:32
 12/25 anonim ***** válasza:
szerintem inkább török felmenőid lehetnek. Én is hasonló típusba tartozom, mondjuk inkább latin-amerikainak néztek eddig, nem tudom, hogy neked milyen az arcod, nem tudnál mondjuk vmi hírességről, akire hasonlítasz belinkelni egy képet?
2013. ápr. 30. 19:34
 13/25 anonim ***** válasza:
Üdv, sorstárs. Nekem tudtommal nincs semmiféle keleti felmenőm, mégis ázsiai vonásaim vannak. Már néztek japánnak, cigánynak, indiánnak, zsidónak, sőt, zsidócigánynak is, az volt a legviccesebb. De azt mondják, inkább indidainak nézek ki. Télen nem annyira, de nyáron, ha lebarnulok, akkor hajaj...
2013. ápr. 30. 19:38
 14/25 anonim ***** válasza:
69%

Az arabok és a cigányok nem hasonlítanak egymásra.

A kunok leszármazottainak is arabos arca, barna bőre van.

2013. ápr. 30. 19:39
 15/25 A kérdező kommentje:
Allitolag Keira Knightleyra hasonlitok
2013. ápr. 30. 20:24
 16/25 A kérdező kommentje:
Meg mondtak mar Natalie Portmant is
2013. ápr. 30. 20:29
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
hát azért keira meg nathalie elég messze van az rab vonásoktól..
2013. ápr. 30. 21:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy arab az apukád, csak titok?
2013. ápr. 30. 22:03
 19/25 anonim ***** válasza:

"14#: Az arabok és a cigányok nem hasonlítanak egymásra."

Ez egy irdatlan nagy baromság. Londonban dolgozom egy arab helyen már több mint 1 éve és a kinézetüktől kezdve a zenéjükön át a viselkedésükig full olyanok mint a cigók.

A különbség annyi hogy az arabok egy részének van pénze és a vallásuk más, de ebben ki is merül a különbség.

2013. máj. 1. 02:09
 20/25 anonim ***** válasza:

Én állítólag kun vonásokkal rendelkezem, de mellé hófehér a bőröm( az átlagmagyarhoz képest is, mint a svédeknek...)

Amúgy egyik ismerősöm apja nagyon romának néz ki, szokták is tesózni a romák... Zavarja is nagyon, de neki görög a dédapja... Mentalitása sem hasonló a romákéhoz ( "a gyerekeim iletére esküszöm....." Bah ezt a mondatot de utálom) amugy nincs bajom ezzel a nepcsoporttal, csak bizonyos tagjaival!

2013. máj. 1. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!