Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya barátnőjét meg illik...

Anya barátnőjét meg illik köszöntenem anyák napján?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 30. 18:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
3 hónap után szerintem nem. Mi elváltunk a voltférjemmel, szóval van a fiamnak mostohaanyja, 1,5 év után gondoltam (fél év után még nem), hogy megkérdezem tőle hogy nem e szeretné felköszönteni őt is, ha igen nekem nem probléma ettől ne féljen. Azóta felköszönti. De 3 hónap, fél év még nagyon kevés.
2013. ápr. 30. 19:00
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Most jól értem, hogy két anyukád van? Mutter leszbi és van neki egy csaja?
2013. ápr. 30. 19:02
 23/33 A kérdező kommentje:

Igen.

Dejó 21, akkor más is van így!

2013. ápr. 30. 19:06
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Hűűű micsoda szép család.
2013. ápr. 30. 19:07
 25/33 anonim ***** válasza:

21es vagyok.

jaa nem, nálunk az apja felesége :) De amúgy ismerek olyan biszexuális nőt akinek van gyereke. Bár ő még kicsi. Nem vagy egyedül, ezt ne gondold :)

2013. ápr. 30. 19:09
 26/33 anonim ***** válasza:
Szóval csak azért írtam, hogy mostoha ő is, nálatok is. Ki így, ki úgy :) 3 hónap viszont még nagyon kevés. Szerintem. Majd jövőre vagy azután ha már tényleg része a te életednek is.
2013. ápr. 30. 19:11
 27/33 A kérdező kommentje:
Miért?
2013. ápr. 30. 19:15
 28/33 anonim ***** válasza:
53%
Nyugodtan köszönsd fel ha szeretnéd nincs abban semmi rossz. Azokkal akik megszólnak meg belétek kötnek, úgy mint ez a kedves nagyon értelmes utolsó a maga diplomás stílusában, nem kell foglalkozni. Hidd el nem érnek annyit. Az élet túl rövid hogy velük foglalkozz. Szeresd anyukádat mert ő adot életet és ő nevelt fel, s mert neki is joga van azt szeretni akit akar. A melegség nem bűn, nem a középkorban élünk. Egy teljesen természetes dolog.
2013. ápr. 30. 19:40
 29/33 anonim ***** válasza:

Hááát...ez eléggé fura nekem.

Számomra Anyukám és a Nagymamám, azok akiket igazán megillet ez a köszöntés. De hát mindenki döntse el, hogy mit tart helyesnek.

2013. ápr. 30. 21:54
 30/33 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy nem kell így élned, és foglalkozz magaddal. Minek kötsz bele ebbe a gyerekbe? Ez neked jól esik, hogy névtelenül alázod a családját? Szánalmas vagy.
2013. ápr. 30. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!