Rebeka1829 kérdése:
Én Júliusban töltöm a 18-at, barátom Szeptemberben a 29-et. Helyes, ha együtt vagyunk? Mit szólhatna a gyámügyes?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 15:28
13/18 anonim válasza:
Nem, miért kéne? Nekem 17 évesen volt egy 28 éves párom... Senki nem szólt egy szót sem :)
14/18 anonim válasza:
haaat nem egeszseges ez a nagy korkulonbseg Nem talal egy 28 eves ferfi hozza korban illo lanyt?
vagy tetszik neki a kis frucka csodalja ot.
15/18 anonim válasza:
Max annyit fog szólni, hogy "megint egy leendő elvált pár".
16/18 anonim válasza:
Én 17 éves voltam, ő 27, amikor összejöttünk. 8 és fél éve vagyunk együtt, és sosem titkoltuk.
Én mindig érettebb voltam a kortársaimnál, ő meg sosem volt olyan túl komoly. Valahol középen találkoztunk, nagyon jól megvagyunk még mindig.
17/18 anonim válasza:
Én még 17 sem voltam amikor az első barátom 27 volt. Senkit nem érdekelt, még anyámat sem....
18/18 anonim válasza:
a saját jogaiddal sem vagy tisztában?
14 felett azzal szexelhetsz, akivel csak szeretnél. lehet 50 éves vagy 15.
max a szüleid nem nézhetik jó szemmel a kapcsolatot.
nekem 18 évesen 25 éves barátom volt, anyám bírta, mert rendes srác és nem kihasználni akart, szerettük egymást.
házasságot azért egyelőre ne tervezzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!