Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire talál a te izlésed a...

Mennyire talál a te izlésed a párodéval? Gondolok itt kajára, ruhára, lakás berendezésre

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
annyira egyezik, amennyire muszáj ahhoz, h tetszünk egymásnak.. így hát, mondhatni tökéletesen :)
2009. szept. 27. 18:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
100%
2009. szept. 27. 18:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát kajában nem nagyon mert eltérő szokások között nevelkedtünk, ruhában sem igazán, de ő az még "kinőheti" bár nem hiszem.:) Lakásban szerintem rámbíz majd mindent, neki csak egy szoba kell, egy próbaterem ahol zenélhet, azt majd ő rendezi be.:)

18/L

2009. szept. 27. 18:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi 5 és fél éve vagyunk, együtt, ezt csak azért írom, hogy úgyis működhet jól gey kapcsolat, hogy nem egyezik mindenben 100%-ban az ízlésünk... Sőt... Általában mindig mindenben más tetszik meg, de aztán az esetek többségében sikerül közös nevezőre jutnunk. Amikor a lakásunkat rendeztük be akkor bevallom volt 1-2 vita :D, de anélkül unalmas is lett volna.
2009. szept. 27. 18:50
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Hát semennyire így mindennaposak a veszekedések.
2009. szept. 27. 18:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

nekünk se egyezik minden... csak annyira, amennyire muszáj.. vagy nem tudom hogy mondjam:D mi is vitázunk néha, de mindig van közös megoldás,forma,szín... stb.. :)

(első voltam)

2009. szept. 27. 19:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Kb 95%ban egyezik.

A maradék 5 pedig szükséges, hogy ne egyformák legyünk, hanem, hogy egymást kiegészítsük.

2009. szept. 27. 19:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére a fontos dolgokban egyezik az ízlésünk, ha véletlenül mégsem, akkor rám hagyja a döntést, de nem azért , mert én nem engednék a 21-ből, hanem mert bízik az ízlésemben. Sokszor veszek neki ruhákat, ha találok valamit és mindig tetszik neki.Kajában is egyezünk, bár ő válogatós, én mindenevő vagyok :)
2009. szept. 27. 19:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is inkább kijövünk egymással, mintsem egyeznénk. Különbözőek vagyunk, de mindig megtaláljuk az átfedést abban, amiben meg kell egyeznünk. Legyen szó kajáról, vagy lakberendezésről. Utazási célok tekintetében azonban kiderült, hogy 100.000%-ig egyezünk, vagyis nem csak az úti cél, az utazás módja egyezett, de a legapróbb részletekig egyforma tervet készítettünk, amikor még nem is ismertük egymást. ;o)
2009. szept. 27. 20:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Kajában nem annyira (én szószos dolgokat kedvelem, férjem inkább a szárazakat), de ruházkodásban és lakberendezésben abszolút stimmel. :)
2009. szept. 28. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!