Mi tévő legyek most? Hogy mondjam el itthon, hogy van valami köztem és egy fiú között?
Szóval úgy néz ki, hogy alakul valami köztem és egy fiú között. Nem mondom, hogy járunk, de elég közel kerültünk egymáshoz. Aztán majd kiderül, hogy komolyabbra fordul-e a dolog, én nagyon bízok benne.
Anyukám nagyjából tudja, mi a helyzet, de apum semmit nem tud. Amíg ennyire bizonytalan a dolog, nem akartam elmondani. Viszont a ballagáson ott lesz a fiú is, és szerintem nem 3 méterről fog integetni majd nekem.
viszont nem szeretnék a ballagáson sokkolni a szüleimet azzal, hogy csókolózok egy sráccal.
Szóval valahogy el kellene mondani még addig, hogy ne érje őket olyan váratlanul a dolog. Csak elég nehéz, mert mégis mit mondjak??
Sosem volt még barátom, és ebben a helyzetben sem jelenteném ki, hogy mi már egy pár vagyunk.
Valami ötlet?
18/L
Szülök és rokonok előtt előadni a Titanicot eléggé illetlen.
Viszont tökéletes alkalom lesz bemutatni: Anyu, Apu, ő itt a Peti. Vele randizom pár hónapja.
Ujjkulcsolás, ölelés, max szájrapuszi a végén. A srácnak is el lehet mondani, hogy apád ilyen konzervatív.
Köszönöm!
Ma este elmondom, úgy is együtt szülinapozik a család.
Azt tudom, hogy a ballagás nem a csókolózás helye, blabla, de azt is tudom, hogy ma már senki nem foglalkozik ezekkel. Éppen ezért még az ünnepi műsor előtt van alkalom a rokonoknak, szülőknek, barátoknak üdvözölni a ballagó diákokat, és ha már van erre alkalom és odajön a srác, akkor úgy is lesz egy kis csók.
Utolsó, és azt mégis honnan tudod, hogy hívják az ominózus fiút? :D
Nagyjából egy korosztály vagyunk. 15-20 éve minden harmadik fiúgyereket Petinek neveztek.
Csak az én iskolai éveim alatt 17 űPéterrel jártam egy osztályba.
Ha most bekiabálsz az ovi udvarán, 50-ből 20 fiúgyerek Bence. A lányoknál a Hanna és az Emma dominál.
:D :D
Én mondjuk nem sok Pétert ismerek a korosztályomban.
viszont elmondtam itthon, jól sült el a dolog, örültek a szüleim, csak azt kérték, hogy ne menjen a dolog az érettségi rovására..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!