Nem tudja anyám megnevelni az öcsém. Kezelhetetlen, akaratos, agresszív, flegma. Mit lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Olyanokat mondd anyának, hogy te nyomorék meg szerencsétlen,f*sz,nem vagy az anyám olyan vagy nekem mint egy idegen akivel együtt kell élnem.iskola után állandóan haza hordja az osztálytársait, gyújtogatnak a lakásba (felégették már a parkettát több helyen,a takarót stb) kb 3 mondatot lehet vele túlzás nélkül normálisan beszélni utána felveszi a flegma stílusát.ha neki valami nem tetszik nekem jön.13éves amúgy (én 18L) és ha ő valamit akar (itt aludjon az osztálytársa,ő aludjon az osztálytársánál bármi) anya megengedi neki.mindent megenged neki annak ellenére hogy így viselkedik.Hiába mondom anyának hogy valamit csináljon vele vegye el tőle a laptopját vagy az x boxot ne engedje tvzni ne engedje sehova suli után de sose bünteti meg..bármit megtehet kb..az iskolába is tele van beírásokkal verekszik,visszabeszél a tanároknak,minden hülyeségbe benne van stb..van egy kutyánk amikor én valami miatt nem érek rá levinni (kéthetente 1x) és megkérem hogy vigye le nem viszi..bármire megkérem nem csinálja meg de ha ő kér tőlem valamit és én nem csinálom meg anya már velem üvölt hogy hogy lehetek ilyen..tönkretesz mindent az öcsém minden nap csak a veszekedés van...2013. ápr. 26. 12:24
11/23 acelsziv válasza:
Valahogy sarokba kell szorítanod. Vedd fel valami idióta dolgát videóra és közöld vele, hogy vagy megváltozik, vagy mindenki látni fogja a filmet. És ha neked megy semmiképp se hagyd magad.
12/23 acelsziv válasza:
Mindamellett: Nem tudsz olyan emberen segíteni, aki ezt nem akarja. Most itt anyukádra gondolok. Tehát el kell döntened, hogy hagyod magad te is terrorizálni, vagy legalább magadért teszel valamit.
13/23 anonim válasza:
Édesanyád és te már nem tudtok mit tenni.Neked nem fog szót fogadni édesanyádat meg nem tiszteli.Ezért ezeket látom megoldásnak:
1.Munkakeresés
2.Leülsz,átbeszéled édesanyáddal ezt a dolgot
Nagyon sajnállak az intézet miatt,a tesódnak is az kéne!
14/23 anonim válasza:
Öcsédet hagyd békén,nem kéne azon törnöd a fejed,hogyan ártsál neki.4-5 év múlva felnő és elmegy otthonról és lesz egy saját családja és munkahelye,meg fog állni a saját lábán,ha nem szólsz bele az életébe.Anyukádnak viszont nagy szüksége van egy élettársra,hisz amikor öcséd felnő majd bele fog kapaszkodni.Így viszont nehéz lesz a leszakadása.Ez a legrosszab párosítás,egy társ nélküli anya és egy sz.arkavaró,f.aszirigy nővér.Sajnálom öcsédet,mert te vagy neki az igazi hendikep nem az apahiány.
15/23 anonim válasza:
Remélem kedves utolsó, hogy neked nem lesz gyereked.
16/23 anonim válasza:
Egyébként meg pont abba a korban van,amit ki fog nőni,ha hagyjátok.Apa nélkül meg nagyon nem kéne beleszólni az életébe,mert csak rossz irányba fog fordulni.Ez pont az a kor,amikor lázad.Mikor 18 lesz,figyeljetek oda arra,hogy legyen egy normális szakmája,amivel tud pénzt keresni.Abból megtanulja a tiszteletet,hogy a munkahelyen nem lehet így viselkedni.Nagyon fontos,hogy megtanuljon vezetni,mert egy fiúgyermeknek nem az a dolga,hogy otthon kuksoljon az édesanyjával,meg a nővérével.Hanem,hogy dolgozzon és családot alapítson.Csak is a munka támogatásával tudtok tiszteletet kicsikarni belőle.De szerintem te nem is akarsz jót az öcsédnek:"ne engedje sehova suli után de sose bünteti meg".Mit gondolsz,ha otthon ül attól megváltozik??Inkább gondolkodj azon,hogy anyukád ne legyen társ nélkül.
17/23 anonim válasza:
Hagyd rá, mert csak ennyi eszük an. Nem tudsz tenni semmit. Nálunk is anyám el van ájulva tesómmal. Én erre úgy reagálok, hogy mintha itt se lennék. Mintha kivettem volna a szobámat. Havonta adom haza a pénzt, és utána békén lehet hagyni.
18/23 anonim válasza:
1. 30-40 másodpercig fojtogatás
2. 30 csapás nádvesszővel
3. kukoricán térdelés, amíg a térdkalácsa el nem kezd gennyezni
4. levezetésnek 20-30 pofon
Tudni fogja hol a helye
19/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.:)
05-10 18:24
05-11 13:47
A te kommentjeidre inkább nem reagálok mert kitiltanak innen,idióta :D
2013. jún. 5. 02:14
20/23 anonim válasza:
egy alapos verés, vedd el a számítógépét, xboxát, akármi, ne érezze magát "nagy"nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!