Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők többsége valóban örül...

A nők többsége valóban örül annak, ha a férjük dupla műszakban dolgozik?

Figyelt kérdés

Van 3 gyermekünk,9,2,éves és 4 hónapos.Én szeretném,ha többet lenne velünk,illetve a gyerekekkel,mert bizony a 2 kicsivel elfáradok,rajta kívül más segítségem nincs,nekem is lennének olyan dolgaim,amit gyerekmentesen szeretnék elvégezni.

Ő másik műszakot is vállalna,pedig így is este 6-a ér haza.Ha mondom,hogy nem jó az úgy,mindig azt kapom tőle,hogy bezzeg más asszony örülne.Ezt én nem hiszem,kell a pénz,de kell a gyerekeknek az apjuk nekem meg a férjem.Miért baj ez?Bár úgy is hagyni fogom menjen,mert menni akar,de velem mi lesz akkor?

Nem egymagamnak vállaltam a 3 gyereket és ezt tudja jól.

2013. ápr. 26. 08:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9-es! 7-es vagyok.

Hát lehet, hogy a gyerek az eszével később felfogja a lényeget, de a szívével is? Mi van addig amíg felnő?

Én nem mondom, hogy minden fekete vagy fehér, csak leírtam a véleményem.

Lehet, hogy én inkább az együtt töltött időt választanám Amerika helyett... És ezt mondom úgy, hogy az én férjem is rohadt sokat dolgozik.

2013. ápr. 26. 15:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit veszítettem, mert nyertem egy csomót.

Azt akartam mondani, hogy attól mert a gyerek most ritkán látja az apját, az nem azt jelenti, hogy később fel sem ismeri majd és nem fogja szeretni. Én is imádom az apámat, és tudom, hogy szeret a mai napig. Ő meg akart adni mindent nekünk, mert neki ez volt a szeretetnyelve, ő így fejezte ki a szeretetét. Anyukám akkor nem értette, mert neki más volt a szeretetnyelve, de most már értjük, viszont az időt nem lehet visszaforgatni. Ha akkor ezt tudja anya, akkor lehet nem így alakult volna. De hálás vagyok neki mindenért amit adott, mert mind mind a szeretetének jele. És nem igaz, hogy sosem láttam, mert azért voltam vele is, pl Amerikát is együtt utaztuk be. ÉS EZ NEKEM FONTOS, mert TŐLE kaptam!!! Nem a pénz miatt fontos de mindegy, látom jó ezt a baromságot belemagyarázni. Nem tudom miért általános gondolat, hogy ha valaki anyagi javakban mindent megad a gyerekének, de nehezen fejezi ki másféleképpen az érzelmeit, akkor az mért szemét anyagias f@sz. Az pl. eszetekbe sem jut, hogy ő egyszerűen így szeret. Ez szánalmas jellemzője az mai embereknek.

Nem azért dolgozott éjjel nappal, mert utált velünk lenni, hanem mert szeretett, csak akkor ez nem volt világos.

Mit nem értetek rajta? Amúgy kösz, hogy lepontoztatok, csak mert nem vagytok képesek felfogni amit írok, ez is mélységes empátiára vall. Biztos nem tetszik, hogy 10 évesen bejártam egy másik kontinenst, de ez van.

Nagyon könnyfakasztó amit írtatok, hogy így meg úgy nem fontos a pénz a gyereknek, meg a pénz nem szeretet, ez igaz, de azért nem teljesen így van. Mert van aki így tudja/tanulta magát kifejezni, és ha nem tanítják meg máshogy, akkor ne csodálkozzatok, hogy máshogy nem megy.

Még jó, hogy az emberek nem egy általános leírás szerint működnek. Csak kevesen látnak a dogok mögé, mert ahhoz gondolkodni is kéne.

2013. ápr. 26. 17:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy apukám ilyen, tudom, ismerem, ha újrakezdeném akkor megint Amerikát választanám, de nem azért, mert az milyen menő, hanem mert NEKI és NEKEM ez fontos. Ő így mutatja ki a szeretetét, én pedig értem, tehát irány Amerika. De ti nem értitek, mert Ti más szeretetnyelvet beszéltek, az ilyenekre mint mi azt gondoljátok beképzelt burzsuj, de nem baj, mert attól még az én családom sem akármilyen, legfeljebb nem olyan mint a tietek. Én meg ott nem érezném jól magam.
2013. ápr. 26. 17:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Megint 7-es vagyok.

Ok, ez igaz amiket a szeretnyelvről írsz, és ha nektek ez így jó, akkor így kell tennetek. Ebben teljesen igazad van.

A kérdezőnek ez viszont probléma, és azt írja, hogy a férje eddig nem ilyen volt. Nem gondolnám, hogy a szeretetnyelve változott volna meg bármelyikőjüknek.

Örülök, hogy van olyan példa is mint a tiétek, hogy imádod apukád, és megérted. Ez tök jó. De ez sajna nem mindenhol van így.

2013. ápr. 26. 18:27
 15/16 A kérdező kommentje:

Hűha,:)Köszönöm:)Nem is gondoltam volna,hogy ezt ilyen komolyan veszitek majd.

Leszűrtem a lényeget.

De mindent összevetve,és nagyon leszűkítve,ha elfogadom az ő új szeretet nyelvét,akkor

fogadjam el,hogy reggeltől estig dolgozik,nincs a családjával,nem játszik a gyerekekkel,nem tanítgatja őket,nem foglalkozik a feleségével,nem tiszteli benne a nőt,az anyát,De cserébe majd egyszer egy évben velünk tölt egy hetet a tengerparton...

De a gyerekek nem lesznek mindig kicsik,elkezdik ők is a saját életüket az oviban,suliban,és idővel én is egyre nagyobb teret kapok majd.De addigra megtanulok ebben a térben,én létezni,felfedezni magam körül a világot.És biztosan nem a hála fog a szemem előtt lebegni,hogy de jó a férjem pont lesz*-t évekig,a szex erőltetett volt,mert nem maradt rá ereje,ahová eljutottunk csak kényszer,mert más dolga lett volna....Én ezt fogom látni,érezni és eszerint fogom eldönteni,hogy van-e helye az én teremben.

Nem kérem,hogy mindig mi legyünk az elsők csak annyit szeretnék,hogy néha élvezze azt amit saját maga alkotott:A családját.

2013. ápr. 27. 08:28
 16/16 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Szeretetnyelvre lefordítva, a te szeretetnyelved a minőségi idő (ettől érzed hogy szeretnek), az övé meg a pénz (pénzzel fejezi ki a szeretetét).

De tényleg nem tudom, hogy nálatok ez-e a helyzet, mert írtad, hogy nem ilyen volt. Valahogy meg kellene ezt beszélnetek, mert ez így neked látom, hogy nagyon rossz.

2013. ápr. 27. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!