Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyuékat hogy...

Hogy vegyem rá anyuékat hogy elengedjenek bulizni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Ennek mi köze a bőr és hajápoláshoz?

Na mindegy(:

Egyébként hány éves vagy?Azért az sem mindegy.Ha már 15körül vagy akkor beszélgess velük el erről,hogy miért nem engednek el.Mondd el nekik,hogy megbízhatnak benned,nem csinálsz hülyeséget(drog,cigi,pia) és hogy ettől a tanulmányi eredményed sem fog romlani.

Hátha szerencséd lesz!

14/L

2009. szept. 26. 16:24
 2/5 anonim válasza:
69%

Nagyon is attól függ, hogy milyen korú vagy, meg attól is, hogy lány vagy fiú! De úgy általánosan ajánlom, hogy vesd fel konkrétan, hogy hova szeretnél menni, mondd el, hogy kikkel és mikor mész, és azt is, hogy mire és hogyan érsz haza. Ha esetleg nem érsz haza időben, mindenképp írj egy sms-t!

Ha konkretizálod a dolgokat, sokkal inkább engedékenyek a szülők, mint ha ködösítesz!

Jah, és nem tudom milyen viszonyban vagy velük, de nyugodtan felhozhatod azt a témát is, hogy ők mit csináltak a te korodban. Ha esetleg semmit és otthon ültek, akkor nehezebb szituban vagy, de nehogy ezért rosszat gondolj róluk! Akkoriban nem volt az olyan egyszerű, hogy este elmegyünk a haverokkal sörözni!

2009. szept. 26. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Tényleg, hány éves vagy?
2009. szept. 26. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Attol függ sztem is hogy te hány éves vagy 15 éves korban már elfogadhato...De sok anyuka nem engedi akkor sem.
2009. szept. 27. 18:01
 5/5 A kérdező kommentje:

bocsi..csak elírtam a kategóriát xDD

14/L :)

köszi a válaszokat (LL)

2009. okt. 2. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!