Véleményetek szerint szükség van arra, hogy egy pár kettesben, gyerekek nélkül is töltsön együtt "minőségi" időt?
Figyelt kérdés
Lassan három éve élek együtt a párommal, mindketten elváltunk. Az én két lányom már szinte felnőtt, több időt töltenek a barátaikkal, az Ő kislánya még csak 8 éves, kéthetente tölt velünk egy hétvégét. Imádni való, okos,kedves lány, amikor velünk van, körülötte forog világ és ez így is van rendjén. A problémám az, hogy a párom szerint ez elég. Nincs szükség arra, hogy ezen alkalmakon kívül kettesben menjünk kirándulni, moziba, bárhová. Sajnos nem tudom meggyőzni arról, hogy nem minden pénz kérdése, mert Ő azzal érvel, hogy amikor nem lehet vele a kislánya, akkor azt az időt igyekszik munkával tölteni, hogy a kis tündér álmait valóra válthassa, finanszírozhassa. Valóban be kell érni ennyivel? Tényleg csak én akarok túl sokat?2013. ápr. 25. 13:38
11/12 A kérdező kommentje:
Kedves "első"!
Nagyon jól csináljátok és kicsit irigykedem is rátok! :)
Most jöhet a kérdés, hogy akkor miért vagyok vele, ha ennyire nem változnak a dolgok? Mert szeretem.
2013. ápr. 25. 14:27
12/12 anonim válasza:
Tiszteld meg azzal, hogy beavatod. Tiszteld meg azzal, hogy nem dédelgeted a haragodat. Mert szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!