Meddig vagyok én képes ezt eltűrni a saját házamban?
Ő meg nem nektek vette fel a hitelt, oldja meg...persze, édesanyád, de te meg a gyermekeidért vagy felelős, ők az elsők.
Vagy befejezi, vagy mehet.
hát én amilyen vagyok kitenném h oldja meg az életét.. akár az anyám akár nem
ha még én teszek szívességet neki h eltartom akkor fogja be a száját és serénykedjen....
mikor nekem kellet visszamennem anyumhoz a picikkel akkor megcsináltam a háztartás főzést vásárlást minden és még abból a kicsiből haza is adtam h ne mondhassa ingyen élek
nem kérte és félre is rakta nekem, de én úgy gondoltam h amiért befogadott akkor ez jár neki már csak a plusz költségek miatt is
akárhányszor kérdezed még meg, a válasz ugyanaz lesz:
-NE VEDD MEG NEKI AZT A K.RVA CIGIT!!!! érted???? mi ezen olyan nehéz????
-senki nem mondja hogy dobd ki. nem vagy szívtelen. befogadtad, eteted. ennyit "kell" érte tenned, nem többet, normális ember ezért hálás is lenne.
-magadat is szégyellheted, hogy a gyerekeid szájából veszed ki havonta a 80 000 forintot és ez még csak anyukád bagója. az csak egy dolog, hogy ő egy ilyen számító élősködő akit nem érdekel senki és semmi, de ez csak az egyik gond. a nagyobbik az az, hogy ti meg akkora balfékek vagytok hogy tűritek! bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!