A feleségem már többször megütött ok nélkül. Ti mit tennétek hogyan reagálnátok? Elváljak?
Figyelt kérdés
Már többször megütött erővel ha valamin kicsit összekaptunk.Én soha nem bántottam és nem is csaltam meg.Már számtalanszor megütött volt hogy az arcomat is és volt hogy ököllel kezdett el ütni ahol ért.Ez már váló ok igaz?2013. ápr. 24. 14:42
11/16 anonim válasza:
Hát én biztos nem maradnék egy ilyen emberi hulladékkal.
12/16 anonim válasza:
Nyald a talpát, ugyis ezt élvezitek ti magyar "pasik", az idegbeteg nő kell nektek.
14/16 anonim válasza:
Hm hülyeség már bocs. Egy nőt azért rendesen ki kell csinálni ahoz hogy valakivel ilyen legyen. Gondolom egy bunkó vagy, aki olyan szinten kikészíti hogy tehetetlenségében teszi ezt a feleséged.
Szépen kitaláltad te ezt..grat.
15/16 anonim válasza:
A tettlegesség semmilyen formában nem megengedhető semmilyen vitában egyik fél részéről sem!!! Nem szabad benne maradni ilyen házasságban! Aki meg tudja ütni a másikat, az nem tiszteli! Respekt, hogy nem ütsz vissza, de semmiképpen sem vagy ezt köteles eltűrni! Ne is tűrd el!
Az előttem lévő hozzászólónak pedig azt válaszolom, hogy sok agresszív idegbeteg barom van a világban a nők között is! De semmilyen indok nincs a másik fél megütésére! Erre egy nőnek sincs mentsége!
16/16 anonim válasza:
Ugyanaz vagyok: az alatt, hogy ne tűrd el, nem azt értem, hogy üss vissza, hanem azt, hogy hagyd ott ezt az agresszív némbert, és keress olyan nőt, aki nőként viselkedik, van szíve és lelke, szeret és tisztel Téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!