Titeket bántana, ha a férjetek szevasszal köszönne nektek?
Nagyon, mi magázódunk. Ő 35, én 27. Minden reggel a kastély teraszán reggelinél találkozunk először, ott kezet csókol, jó reggelt kíván, így indul a nap.
(Irónia vége.)
A válás csak iróniából lett feldobva.
Aki ezért válik az nem a szó miatt teszi, hanem a közömbösségből ami mögötte van. Ezt már körberágtuk, szerintem tényleg mindegy mit mond attól függ hogyan teszi.
Persze minden kapcsolatban vannak ellaposodások, szerintem senki nem várja el a másiktól, hogy mindennap úgy köszönjön, hogy szia édes tündérbogoram. De azért ha évekig annyit hallasz hogy odavet egy szevaszt és más módon is közömbösséget mutat, akkor kicsit elgondolkodol, hol ment félre a házasságotok. Persze ez kétoldalú dolog.
Nekünk eddig szerencsénk volt, mindig külön kezdtünk el belekényelmesedni a házasságba, így a másik vissza tudta hozni a hangulatot. Ami kell. Akárki akármit mond.
Persze csak tippelgetek hogy mi lehet a kérdező gondja, maga a szevasz szó szerintem azért nem nagy tragédia:)
Ha egyébként jó a kapcsolatunk, és tiszteljük egymást, akkor miért zavarna?
Ha meg sz.r a kapcsolatunk, és így köszön, akkor nem a köszönéssel lenne a legnagyobb bajom.
Értékelném, ha az emberek a lényegre koncentrálnának, nem felszínességre, formalitásra, meg az illedelmességre. Mert ha a férjem egy tahó bunkó, akkor a köszönése is az lesz, még akkor is, ha "szép szavakkal" köszön. A hangsúly a lényeg, meg az, hogy egyébként milyen a viszonyunk. Oda meg felelsleges problémát, sértődést, haragot generálni, ahol alapvetően nincs gond.
Mi is csak hülyeségből köszönünk így, de akkor tényleg csak bar.omkodunk.
Általában mi így köszönünk, hogy szia édes szerelmem!
A "Szia kicsi szívem" azért mégis szebb! :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!