Anyukák! Mit szólnátok, ha lányaitok (12-18 évesek) az engedélyetek nélkül vinne haza egy kisállatot?
Figyelt kérdés
Ma beállítottak egy kutyával. A nagyobbik már az oltást is elintézte neki, van nyakörv, póráz, tálak és kutyakaja. Hónapok óta erre gyűjtögettek. Nincs szívem kidobni, de ha a férjem hazajön, nem engedi meg, hogy maradjon.
A kiskutya 3 hónapos.
2009. szept. 25. 17:11
11/45 A kérdező kommentje:
Nem engedtük a kutyát, mert panelbe nem láttuk igazságosnak. Ők meg akartak, gyűjtögettek, hazahozták. Tündéri kölyök! :)
De olvastam a kis herceget, de hogy jön ez ide? "Felelős vagy azért, amit megszelídítettél..."
2009. szept. 25. 17:27
13/45 anonim válasza:
Maradhat a kutya, amennyiben tudnak róla gondoskodni, a kajáját, egyéb ellátását pedig kifizetik a zsebpénzükből. Remek alkalom arra, hogy felelősséget tanuljanak.
14/45 anonim válasza:
Persze,minden kutya tündéri.De nem panelbe való!!!
Így már más a helyzet.Én nem engedném meg semmi képen.
15/45 anonim válasza:
Igen ez egy beagle:) Nagyon cuki kutya ám. Kérdésedre válaszolva nem tudom mit mondanék. Mikor én kamasz voltam macskát csempészte,m haza. És leraktam a földre. Mikor anya meglátta kiakadt hogy ez meg mi. És apa aki mindig is ellenezte volna olyan hamar megszerette. Lehet a párodnak jobban fog tetszeni mint neked:) Szerintem ha már így alakult tartsátok meg. Milyen kis összetartó lányaid vannak:) Grat hozzájuk:D
16/45 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül egy ilyen kutya? Hoztak hozzá törzskönyvet is. Biztosan nem olcsó. 35-50 ezer ft körül, gondolom.
Majd megbeszélem a férjemmel, mit szól.
2009. szept. 25. 17:39
17/45 anonim válasza:
Én nem tudnám elképzelni hogy a lakás tele legyen kutyaszőrrel és büdös legyen, azt meg főleg nem, hogy az az állat unatkozzon és éhezzen, így nem hiszem hogy megengedném.
18/45 anonim válasza:
kedves kérdező! nem neked írtam, hogy olvastad -e a kisherceget, hanem annak a kedves válaszolónak, aki azt írta, hogy "repül" a kutyi. Repül... :(
19/45 A kérdező kommentje:
Persze, a szőr azért gond.
2009. szept. 25. 17:44
20/45 A kérdező kommentje:
Akkor félreértettem!
2009. szept. 25. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!